2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Bos- & landbouw Koe Landweg

Bos- & landbouw.

Het perfecte voertuig voor onverharde wegen.

Werken in de natuur, op het land en in de bossen vraagt om krachtige bedrijfsvoertuigen. De 4MOTION-vierwielaandrijving komt dan ook goed van pas op onverharde wegen. En al helemaal op plaatsen waar geen wegen zijn. Van de stoere Amarok tot de Crafter Pick-up, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen heeft specifieke oplossingen voor elke taak. Op uw vraag kan hij worden uitgerust met een extra krachtige motorisatie, een anti-slipremsysteem of een bodembeschermingsplaat. 

Onze sterke punten.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Pick-up.

De Transporter is als enige in zijn klasse beschikbaar met de optionele 4MOTION vierwielaandrijving en automatische 7-traps-DSG-versnellingsbak. Hiermee levert hij op elk terrein de strafste prestaties. Van tuinieren tot landscaping, door bossen en velden, voor elke job bestaat de perfecte configuratie. De nieuwe Transporter is dan ook uitgeroepen tot Van of the Year 2016.

Caddy van wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy Van.

Beschikbaar als Caddy Van en Caddy Maxi Van.

De Caddy Van en de Caddy Maxi Van zijn twee compacte modellen die snel en professioneel elke uitdaging de baas kunnen. Vooral de Caddy Maxi Van is met zijn lange laadruimte zeer geschikt voor zware en omvangrijke ladingen. Extreme weersomstandigheden? Zowel de Caddy Van als de Caddy Maxi Van geraken altijd op hun bestemming met de 4MOTION-vierwielaandrijving. 

Crafter wit 3/4 witte achtergrond

De Crafter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Pick-up.

De nieuwe Crafter is Van of the Year 2017. Dat komt onder andere omdat hij zo kostenefficiënt is. En met de 4MOTION-vierwielaandrijving, met of zonder automatische versnellingsbak, is hij klaar voor de zwaarste taken in de bos- en landbouw.

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

Veiligheid is troef bij de Amarok, want hij is als enige in zijn klasse uitgerust met de anti-multicrashremfunctie. Dit systeem zorgt ervoor dat het voertuig na een botsing automatisch afremt om een volgende aanrijding te voorkomen. Ook veilig is de aanhangwagenstabilisatie. Die vermijdt dat de aanhangwagen gaat slingeren. En het mag best een grote aanhangwagen zijn: met de Amarok beschikt u over een hoog trekvermogen, tot maximaal 3,5 ton. Kortom, de Amarok is zowel een topper in de vrije natuur als in het drukke verkeer. 

Voor specifieke jobs in de bos- en landbouw.

 • De Transporter 3-zijdenkipper.

  De 3-zijdenkipper is een Transporter Chassis met dubbele cabine en 4MOTION-vierwielaandrijving. Hij is specifiek ontworpen om zware ladingen, passagiers en werktuigen op elke bestemming te brengen. De elektro-hydraulische stuurpomp maakt off-road rijden aangenaam en comfortabel.

  Vraag meer info
 • De Caddy Maxi Dubbele Cabine.

  Een mooi vormgegeven tussenschot verdeelt de Caddy Maxi Dubbele cabine in een passagierscabine en een laadruimte. Hierdoor is het voertuig geschikt voor zowel professioneel als privégebruik. Het tussenschot houdt hinderlijke geuren en stof uit de passagierscabine en beschermt de passagiers tegen een schuivende lading bij een eventuele aanrijding.

  Ontdek de Caddy Maxi Dubbele Cabine
 • De nieuwe Crafter Pick-up met dubbele cabine.

  Zijn vlakke laadruimte met uitklapbare aluminium zijkanten vormt de ideale basis voor uw bedrijfsvoertuig in bos- en landbouwprojecten. Deze nieuwe Crafter heeft een dubbele cabine met 4 zitplaatsen op de tweede rij, isolerend glas en Lane Assist. Optioneel kunt u onder andere kiezen voor extra zitcomfort en opbergruimte.

  Vraag meer info
 • De Amarok met motorbeschermplaat.

  Een aluminium of stalen plaat beschermt de motor en aandrijflijnen tegen takken en een ruwe ondergrond. De met ribben verstevigde beschermplaat is specifiek ontworpen voor veeleisende opdrachten in de bos- en landbouwsector.

  Ontdek alle ombouwingen en accessoires voor de Amarok

Zet uw bos- en landbouwvoertuig volledig naar uw hand.

Crafter ladertje van achter wit

Accessoires:

 • Bagagedragers
 • Ladders
 • Striping en signalisatie
 • Vloer- en wandbekleding
 • Beschermingsgrille
 • Haken
 • Tapijten
 • Loofrekken van Scattolini
Car chooser beroepen

Vind uw voertuig

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.