2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Bouw werken amarok grijs 3/4 van voor

De bouw.

Altijd een bedrijfsvoertuig dat perfect past bij uw job.

Een Transporter met 9 plaatsen en 4MOTION-vierwielaandrijving? Een Crafter Pick-up met dubbele cabine? Een Amarok met hardtop? Wat u ook precies doet in de bouw, we hebben bedrijfsvoertuigen die we perfect kunnen aanpassen aan wat u nodig hebt: de uitrusting, de motorisatie, het interieur, de laadruimte... Dus of u wolkenkrabbers bouwt of tuinen, er bestaat een Volkswagen die ideaal is voor u.

Onze sterke punten.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Beschikbaar als Bestelwagen, Combi, Chassis en Pick-up.

De Transporter Bestelwagen is straf: met een laadvolume van 9,3 m³ biedt hij het grootste laadvolume van zijn klasse. Liever open? Ga dan voor de Pick-up. Moet u eerder werkmannen vervoeren in plaats van materiaal, dan is de Combi met zijn 9 plaatsen ideaal. En hebt u een heel specifiek voertuig nodig, gebruik de Chassis dan als basis. Welke u ook kiest, weet dat de Transporter Van of The Year 2016 was.

Caddy van wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy Van.

Beschikbaar als Caddy Van en Caddy Maxi Van.

De Caddy Van is de ultieme flexibele partner in elke situatie. De Caddy Maxi Van biedt een laadvermogen tot 1.020 kg. Hij heeft ook de langste laadruimte in zijn klasse met een volume van maar liefst 4,2 m3. Dankzij het Vario-pack wordt dat zelfs 4,7 m3.

Crafter wit 3/4 witte achtergrond

De nieuwe Crafter.

Het beste laadvermogen in z’n klasse.

De nieuwe Crafter is helemaal klaar voor de zwaarste jobs. De Crafter Bestelwagen beschikt over het beste laadvermogen en de beste manier om een lading vast te maken in z’n klasse. Ideaal voor europaletten. De Crafter Pick-up combineert als geen ander laadruimte, uitrusting en zitruimte. Niet moeilijk dat de Crafter verkozen is tot Van of The Year 2017.

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

Het breedste laadplatform in z’n klasse.

De Amarok heeft alles wat u verwacht van een exclusieve, kwalitatieve allrounder: een heel mannelijk design, een robuust koetswerk en veel, veel kracht. Zijn V6 wordt keurig op de baan gehouden door de 4MOTION-vierwielaandrijving. Bovendien maakt de Amarok veel indruk met zijn straf trek- en laadvermogen.

Als het specifiek moet zijn.

 • De Transporter 3-zijdenkipper.

  Moet u veel bulk materiaal of verpakte goederen vervoeren? Dan is de stalen, gegalvaniseerde laadbak perfect voor u: slijtagebestendig staal, verzonken sjorogen en 400 mm dikke, hooggeanodiseerde aluminium profielen.

  Vraag meer info
 • De Caddy Maxi Van werkplaats.

  Schappen, schuiven, opbergvakken, dozen, ze kunnen allemaal in de Caddy. Tel daarbij de led-binnenverlichting en een bindrail op de scheidingswand, en u begrijpt dat de Caddy Maxi Van een rijdende werkplaats is.

  Vraag meer info
 • De Caddy Maxi Dubbele Cabine.

  Privé en professioneel combineren, dat is nog eens handig. In de Caddy Maxi Dubbele Cabine beschikt u over 5 comfortabele zitplaatsen die gescheiden zijn van de laadruimte (152 cm) door een tussenschot met een vaste ruit. En u geniet van een erg aantrekkelijk fiscaal tarief.

  Ontdek de Caddy Maxi Dubbele Cabine
 • De nieuwe Crafter Hoogtewerker.

  De naam zegt het al: met Crafter Chassis heb je een basis waarmee u alle kanten uitkunt. U kunt er bijvoorbeeld een hoogtewerker van maken.

  Vraag meer info
 • De nieuwe Crafter Glazendrager.

  Vensters en glas vervoeren, het is niet altijd evident. Behalve met de Crafter Glazendrager. Binnenin hebt u ruimte tot 1,70 m hoogte en buiten tot 2,55 m.

  Vraag meer info

Zet uw bedrijfswagen volledig naar uw hand.

Crafter witvan achter witte achtergrond

We weten het maar al te goed: elke job is anders. Daarom staat ons gespecialiseerde team voor u klaar om de bedrijfsvoertuigen te bouwen die u als gegoten zitten. Dit zijn de beschikbare accessoires:

 • Bagagedragers
 • Ladders
 • Striping en signalisatie
 • Haken
 • Vloeren en wanden
 • Beschermingsgrille
 • Sortimo kastinrichting
Car chooser beroepen

Vind uw voertuig

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.