2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Koelwagen Caddy wit 3/4 van achter bakerij koeltransport

Het koeltransport.

De perfecte temperatuur, de perfecte isolatie, het perfecte bedrijfsvoertuig.

Of u nu verse groenten, fruit, vis of vlees vervoert of farmaceutische producten, u hebt een bedrijfsvoertuig nodig dat alles koud houdt. En dat perfect aangepast is aan de grootte van uw bedrijf en aan uw specifieke wensen. Zowel de Caddy, de Transporter als de nieuwe Crafter gebruiken toptechnologie. En ons Ombouwatelier en onze partners maken ze op uw maat. Daarom kunt u in gelijk welke omstandigheden op uw bedrijfsvoertuig rekenen. 

Onze sterke punten.

Onze modellen.

Transporter koelwagen wit 3/4 van voor witte achtergrond

De Transporter koelwagen.

Is onder andere beschikbaar op basis van een Bestelwagen of Chassis.

Hoeveel moet u kunnen laden? Dat is de belangrijkste vraag als u een koelwagen wil kopen. De Transporter Chassis levert de perfecte basis om een koelelement op te zetten. De Transporter Bestelwagen is dan meer geschikt voor maatwerk. In beide gevallen hebt u meer dan plaats genoeg voor uw termperatuurgevoelige lading. En staan we u bij met oplossingen voor uw specifieke noden.

Caddy koelwagen wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy en Caddy Maxi koelwagen.

Groot en toch compact.

De Caddy Van en Maxi Van combineren moeiteloos laadvolume met flexibele laad- en ombouwopties. Ideaal om de koelwagen samen te stellen die u nodig heeft. Ons Ombouwatelier heeft daarvoor de juiste specialisten in huis.

Crafter koelwagen wit 3/4 witte achtergrond

De nieuwe Crafter koelwagen.

Het beste laadvermogen in z’n klasse.

De nieuwe Crafter Bestelwagen beschikt over het beste laadvermogen en de beste manier om een lading vast te maken in z’n klasse. Dus u hebt nog meer plaats voor uw verse producten. Bovendien maakt de lage instap via de schuifdeur uw dagelijkse job een stuk aangenamer. Vraag zeker naar de mogelijkheden bij ons Ombouwatelier. Daar werken vaklui die de Crafter Bestelwagen kunnen aanpassen volgens wat u nodig hebt. 

Koelwagens op maat van elke job.

 • Van 2 °C tot 8 °C.

  Deze omgebouwde Caddy Van heeft heel wat troeven: de isolatie van het laadcompartiment, het geïntegreerde koelsysteem en de aircocompressor. Hierdoor blijft kunt u de temperatuur instellen van 2 °C tot 8 °C. Dit bedrijfsvoertuig beantwoordt aan de vereisten van ATP-klassen en de HACCP-richtlijnen. Het is dan ook perfect geschikt om zowel bederfelijke etenswaren als farmaceutische middelen voor mens en dier te vervoeren. Het laadvolume komt overeen met 20 E2-stapelbakken in de Caddy en 32 in de Caddy Maxi.

  Vraag meer info
 • Voor farmaceutisch transport.

  Dankzij z’n geïntegreerde koelsysteem en de isolatie van het laadcompartiment blijven de vervoersomstandigheden altijd perfect in deze Transporter Bestelwagen. Wat de temperatuur buiten ook is, binnen is het tussen de 2 °C en 30 °C, afhankelijk van wat u wil. Conform de GDP-richtijnen.

  Vraag meer info
 • De nieuwe Crafter 35 Bestelwagen PharmaMobil met hoog dak.

  De temperatuurgevoelige natuur van heel wat farmaceutische producten leidt tot hoge transportvereisten. Kerstner en Carrier hebben ingewikkelde oplossingen bedacht die voldoen aan de hoge standaarden van de farma- en gezondheidszorgindustrie. Zo bereiken uw temperatuurgevoelige producten hun bestemming in perfecte staat. Door z’n design en de gebruikte materialen is de PharmaMobil het ideale bedrijfsvoertuig om medicijnen te vervoeren. Volledig in overeenstemming met de Oostenrijkse farmaceutische AMBO 2009-verordening, paragraaf 7 van de Duitse AMWHV en de ieuwe GDP.

  Vraag meer info