2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Taxi multivan blauw gastvrouwen luchthaven

Taxi’s en shuttles.

Gespecialiseerde oplossingen voor uw personenvervoer.

Schoolbussen, taxi’s en shuttlediensten hebben één ding met elkaar gemeen: ze moeten mensen veilig en comfortabel op hun bestemming brengen. Volkswagen heeft voor elk personenvervoer het perfecte model met zuinige motoren en 4MOTION-vierwielaandrijving.  Van de praktische Caddy tot de stijlvolle Multivan, ze zijn stuk voor stuk betrouwbaar en makkelijk toegankelijk voor alle passagiers.

Onze sterke punten.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Transporter Combi.

De nieuwe Transporter Combi is beschikbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, optioneel met 4MOTION-vierwielaandrijving. Tot 9 personen kunnen erin plaatsnemen en hun bagage opbergen. Dankzij Easy Entry kan de tweede zetelrij naar voren worden geklapt, zodat ook de achterste passagiers makkelijk in en uit kunnen stappen. De rubberen vloer is makkelijk in onderhoud en werkt geluidsabsorberend. Kortom, de Transporter is perfect om personen te vervoeren.

Caddy grijs witte achtergrond

De Caddy.

Beschikbaar als Caddy en Caddy Maxi, al dan niet op aardgas.

Met de Caddy of Caddy Maxi, die 47 cm langer is, plooit u zich in een handomdraai naar alle wensen van uw passagiers. Hij biedt tot 7 comfortabele plaatsen. Op de tweede rij kunnen de zitbank en de zetel samen of apart worden dichtgeklapt naargelang de nodige bagageruimte. De banken en zetels op de eerste en tweede rij kunnen bovendien ook helemaal worden verwijderd voor nog meer bagageruimte. Ontdek zeker ook onze Caddy & Caddy Maxi op aardgas. Dan rijdt u een stuk voordeliger, terwijl het rijbereik even groot is als bij een gewone motor: tot 800 km in de Caddy Maxi.

Caravelle bruin 3/4 witte achtergrond

De Caravelle.

De Caravelle is de perfecte shuttle en kan tot 9 personen en hun bagage vervoeren. Met het optionele modulaire zetelsysteem kunnen de zetels makkelijk worden verwijderd en terug geplaatst op hun vaste ankerpunten. Zo maakt u meer of minder plaats voor bagage. Standaard opent de achterdeur naar boven. Dit is handig om in en uit te laden en beschermt u ook tegen de regen. Op vraag kan de Caravelle geleverd worden met zijwaarts openende achterdeuren. 

Multivan grijs 3/4 witte achtergrond

De Multivan.

De Multivan biedt de flexibelste oplossingen voor elk personenvervoer. Dankzij een ingenieus railsysteem schuift u de zitbank met 3 zetels en de 2 individuele zetels op de tweede rij voor- en achteruit als het nodig is. De individuele zetels op de tweede rij kunnen eveneens 180 graden worden omgedraaid zodat uw passagiers tegenover elkaar genieten van de rit. Meer bagageruimte nodig? Dan verwijdert u gewoon de zetels en de zitbanken.

Personenvervoer op maat van uw specifieke noden

Personenvervoer op maat van uw specifieke noden

Slimme opbergruimtes, multimediaoplossingen en andere accessoires maken elke rit in uw bedrijfsvoertuig nog aangenamer voor uw passagiers. Een gespecialiseerd team staat klaar om uw voertuig tot in de kleinste details af te stemmen op uw wensen.

Dit zijn de beschikbare accessoires:

  • Raamverduistering
  • Tapijten
  • Infotainment
  • Dakkoffer
Car chooser beroepen

Vind uw voertuig

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.