2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
wegwerkzaamheden Caddy oranje Transporter Oranje

Service & installatie.

Altijd snel ter plaatse, mét uw gereedschap.

Uw klanten willen snel en goed geholpen worden, of het nu gaat om een installatie, een reparatie of een onderhoud. U moet dus altijd snel ter plaatse zijn. Dit vraagt om betrouwbare bedrijfswagens, zoals de Caddy, Transporter, Crafter en Amarok. Ze zijn uitgerust met krachtige en toch zuinige motoren. En een slim ingerichte mobiele werkplaats om uw werk efficiënt te kunnen uitvoeren.

Onze sterke punten.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Pick-up.

Elk bedrijf is uniek. Gelukkig beschikt u met de Transporter over een uniek bedrijfsvoertuig. De Bestelwagen is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, wielbasissen en zetelconfiguraties. Bij de Pick-up kan u bovendien ook kiezen voor een dubbele of enkele cabine. Dus hebt u extra ruimte nodig voor werkkrachten of eerder voor meer materiaal? Deze Van of the Year 2016 biedt altijd de perfecte oplossing.

Caddy van wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy Van.

Beschikbaar als Caddy Van en Caddy Maxi Van.

De Caddy’s leveren indrukwekkende prestaties met hun krachtige maar zuinige motoren. De Caddy Van is de ultieme flexibele partner in elke situatie. De Caddy Maxi Van legt extra gewicht in de schaal en heeft een laadvermogen van 1.020 kg. Met een volume van 4,2 m3 is dit de grootste laadruimte in de categorie van de lichte bedrijfsvoertuigen. En met het Vario-pack kan dit nog worden uitgebreid tot 4,7 m3.

Crafter wit 3/4 witte achtergrond

De nieuwe Crafter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Pick-up.

De nieuwe Crafter is verkozen tot Van of the Year 2017. In zijn klasse beschikt de Crafter Bestelwagen dan ook over het beste laadvermogen en de beste manier om een lading vast te maken.  Optioneel kan u kiezen voor een universele vloer en een rek onder het dak. En de Crafter Pick-up, met zijn laadbak tot 9,6 m² vormt de ideale combinatie tussen zitplaatsen, opbergruimte en laadvermogen. 

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

Het breedste laadplatform in z’n klasse.

Dankzij een laadplatform van 2,52m2 vervoert u nagenoeg alles met de Amarok. Laden en lossen gaat van een leien dakje dankzij de geringe laadhoogte en grote achterklep. De optionele 4MOTION-vierwielaandrijving brengt u moeiteloos naar klanten op moeilijk bereikbare plaatsen. 

Een mobiele werkplaats op maat van wat u nodig hebt.

 • De Transporter servicewagen.

  De Transporter Bestelwagen kan makkelijk worden uitgebouwd tot de perfecte servicewagen voor technici. Dankzij heel wat opbergdozen en –lades heeft hij overal zijn wisselstukken en gereedschap bij de hand. Indien nodig kan hij zelfs een werkbank met bankschroef uitklappen.

  Vraag meer info
 • De Caddy Van werkplaats.

  De Caddy Maxi Van is het ideale voertuig voor elektriciens, hersteldiensten en andere vakmannen. U kunt hem uitrusten met uiteenlopende opbergsystemen, verdeeld over twee schappen. De rails aan de binnenkant zorgen ervoor dat uw vracht niet begint te schuiven.

  Vraag meer info
 • De nieuwe Crafter 35 Bestelwagen Road Assistance.

  De beschikbare laadruimte wordt zo efficiënt mogelijk gebruikt dankzij de slimme ingebouwde opbergsystemen van Sortimo. Er zijn speciale vakken voorzien voor lang materiaal, brandstoftanks en gascontainers. In de laadruimte kan u een werkbank met bankschroef uitklappen en er is een waterkraantje om de handen te wassen.

  Vraag meer info
 • De Amarok met hardtop.

  Het harde dak bovenop de laadbak maakt de Amarok bijzonder geliefd bij gespecialiseerde vakmannen zoals loodgieters en hersteldiensten. De panelen aan de zijkanten en de achterkant met glazen raam gaan makkelijk open en dicht, zodat u langs alle kanten toegang hebt tot uw werkplaats. De bodem van de laadbak is bekleed met liners van hoge kwaliteit.

  Ontdek de ombouwingen en accessoires voor de Amarok

Zet uw mobiele werkplaats volledig naar uw hand.

Laddertje Crafter wit Achetr grijs achtergrond

Of u nu op zoek bent naar meer opbergruimte, extra comfort of aanvullende bescherming, ons gespecialiseerde team staat klaar om het Volkswagen Bedrijfsvoertuig van uw keuze verder om te bouwen naar uw specifieke wensen en werkwijze. Dit zijn de beschikbare accessoires:

 • Sortimo-kastinrichting
 • Bagagedragers
 • Striping en signalisatie
 • Laadruimtebescherming
 • Ledverlichting aan de binnenkant
 • Laddertje
 • Trekhaak
 • Anti-diefstalbescherming
 • Vloerlades
Car chooser beroepen

Vind uw voertuig

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.