2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Transport en logistiek Crafter grijs 3/4 docks

Transport en logistiek.

Het ideale bedrijfsvoertuig voor elke zaak in beweging.

Een expresbestelling in de stad of een internationaal transport van commerciële goederen? Volkswagen Bedrijfsvoertuigen biedt een efficiënte oplossing voor elk transport of logistieke uitdaging. Afhankelijk van het model dat u kiest, beschikt u over een laadruimte tussen 3,2 m3 en 18,4 m3. Dus wat wordt het voor u: de Caddy, de Transporter, de Crafter of de Amarok?

Onze sterke punten.

Onze modellen.

Caddy van wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy Van.

Beschikbaar als Caddy Van en Caddy Maxi Van.

De Caddy Van is tegelijk groot en compact. Hij heeft een indrukwekkende laadcapaciteit van 3,2 m3, die met het optionele Flex Plus-zetelpakket met flexible tussenwand nog kan worden uitgebreid tot 3,7 m3. Dankzij de raamloze schuifdeur aan passagierszijde biedt hij de nodige privacy. De Caddy Maxi Van heeft het grootste laadvermogen in zijn klasse!

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Chassis.

Met de Transporter Bestelwagen kunt erop vertrouwen dat u elke lading veilig en intact op zijn bestemming aflevert. De laadruimte is voorzien van heel wat slimme oplossingen. En ook de cabine is heel praktisch met al z’n opbergruimtes. De Transporter Chassis met alukast biedt nog meer veelzijdigheid. Terecht verkozen tot Van of the Year 2016.

Crafter wit 3/4 witte achtergrond

De nieuwe Crafter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Chassis.

Waarom de nieuwe Crafter verkozen is tot Van of the Year 2017? Hij is dé betrouwbare partner voor koeriers. De twee extra bevestigingsringen aan het tussenschot maakt het mogelijk om uw lading stevig vast te maken met riemen en netten. De verstelbare bevestigingsogen kunnen voor de veiligheid in de vloer worden gedrukt. Het grote voordeel van de Crafter Chassis met een alukast-opbouw is ook duidelijk: dankzij z’n lage eigen gewicht kan hij extra gewicht laden. 

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

De Amarok heeft het breedste laadplatform en de handigste achterklep in zijn klasse. Bovenop het laadplatform kan een harde afdekking in duurzaam materiaal worden gemonteerd om uw lading af te schermen. Met de optionele 4MOTION-vierwielaandrijving en V6-motor levert u ook moeiteloos bij moeilijk bereikbare klanten.  

Voor specifieke transport- en logistieke jobs.

 • De Caddy Van met Flex Plus-pakket. Voor zware en grote goederen.

  De Caddy Maxi Van heeft een uitzonderlijk laadcapaciteit: 4,2 m3 die nog kan worden uitgebreid tot 4,7 m3 met het optionele Flex Plus-zetelpakket. Of, anders gezegd: u maakt een horizontale laadlengte voor grote goederen vrij van 2.600 mm in de Caddy Van, en van 3.070 mm in de Caddy Maxi Van. Bovendien staat een gespecialiseerd team klaar om uw Caddy om te bouwen en aan te passen op maat van uw logistieke noden.

  Vraag meer info
 • De nieuwe Crafter met aanpassingen.

  De nieuwe Crafter kan perfect worden afgestemd op uw logistieke transportnoden dankzij een brede waaier aan opties: van opstaptredes tot klemstangen, haken, rekken en rails om uw lading veilig vast te maken. De Crafter 35 heeft een laadvermogen van 1.100 kg en de Crafter 50 kan zelfs dubbel zoveel gewicht vervoeren.

  Vraag meer info
 • De nieuwe Amarok met heavy duty & sport deluxe hard top.

  Met een hard top-overkapping verandert de nieuwe Amarok van een pick-up in een krachtige bestelwagen. De overkapping is beschikbaar in verschillende kleuren en beschermt uw lading tegen vocht en stof. De ondoorzichtige zijpanelen en de achterste klep met glazen raam bieden langs alle kanten makkelijk toegang tot de laadruimte van 2,52 m2.

  Ontdek alle ombouwingen en accessoires voor de Amarok
 • De Transporter ombouwingen.

  Deze Van of the Year 2016 biedt heel wat troeven voor elke transportjob. Zo is de hardboardbekleding in de passagiers- en laadruimte heel stevig. De panelen reiken tot aan het dak in een Transporter zonder ruiten en tot aan de gordellijn in een Transporter met ruiten. De laad- of passagiersruimte is verkrijgbaar met een wasbare rubberen vloerbedekking, een handige laaddrempelbescherming en drempelverlichting. Verder kunt u de laadruimte van de Bestelwagen uitrusten met een robuuste houten vloerbedekking met antislipoppervlak. Voor de Combi kunt u hetzelfde doen, op voorwaarde dat u geen zetels bestelt voor het passagierscompartiment.

  Ontdek alle ombouwingen en accessoires voor de Transporter

Zet uw transportvoertuig volledig naar uw hand.

Crafter grijs 3/4 grijs achtergrond

In de transport en logistieke sector zorgen slimme opbergruimtes, extra comfort en beveiliging voor meer efficiëntie en een betere service. In samenwerking met ons gespecialiseerde team kan uw Volkswagen Bedrijfsvoertuig verder worden aangepast naar uw wensen.

Dit zijn een aantal van de beschikbare accessoires:

 • Sortimo-kastinrichting
 • Vloer- en wandbekleding
 • Beschermingsrooster
 • Bindrails en latten
Car chooser beroepen

Vind uw voertuig

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.