2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Service Care Days.

Houd uw bedrijfsvoertuig in topconditie.

20% korting op een reeks wisselstukken* bij een onderhoud!

Voor het onderhoud van uw Volkswagen bedrijfsvoertuig kan u nergens beter terecht dan bij uw Volkswagen Commercial Vehicles Service Partner. Originele wisselstukken garanderen niet alleen uw comfort en uw veiligheid. Op de dag dat u uw bedrijfsvoertuig verkoopt, kan u bovendien rekenen op een hogere restwaarde. Weet u welke wisselstukken het vaakst vervangen moeten worden? Het zijn de filters, de remschijven, de remblokken en de ruitenwissers. Als tijdens ons nazicht blijkt dat één of meerdere van deze stukken vervangen moet worden, krijgt u tijdelijk 20 % korting. Profiteer van deze actie van 4 september tot en met 27 oktober 2017!

Remblokken.

Tijdig en voldoende kunnen remmen, is uiteraard van levensbelang. De remblokken van uw wagen zijn dan ook essentieel voor uw veiligheid. Deze onderdelen krijgen het zwaar te verduren door slijtage, maar ook door vocht en vuil. Ze op tijd vervangen is de boodschap!

Remschijven.

Elke keer dat u het rempedaal induwt, wordt er zeer veel druk uitgeoefend op uw remschijven. Voor een veilige remafstand moet de slijtage van uw remschijven beperkt blijven. Regelmatig nazicht en tijdige vervanging zijn dus van groot belang.

Ruitenwissers.

Onze ruitenwissers leggen elk jaar gemiddeld 1.600 km af. Daarnaast krijgen ze het zwaar te verduren in ons land door de veelvuldige regen. Dat zullen uw ruitenwissers deze zomer al ondervonden hebben. Met de herfst in het vooruitzicht zal het er niet beter op worden. Wij garanderen een perfect zicht tijdens het rijden door tijdig uw ruitenwissers te vernieuwen.

Filters.

De levensduur van uw motor verlengen én frisse lucht blijven inademen? De originele Volkswagen-pollen- en luchtfilters houden alle vreemde substanties en stof tegen. De brandstof- en oliefilters zorgen er dan weer voor dat jouw motor in optimale toestand blijft en geen onnodige slijtage ondergaat. 

Zorg ervoor dat jouw Volkswagen bedrijfsvoertuig klaar is om de winter in te gaan!

Dankzij de kennis en kunde van jouw Volkswagen Commercial Vehicles-verdeler kan je zonder zorgen de baan op. Maak nu een afspraak bij jouw verdeler en profiteer van deze uitzonderlijke promotie!

* Deze actie is geldig van 04/09/2017 – 27/10/2017 en uitsluitend bij een van de Volkswagen Commercial Vehicles Service Partners uit ons netwerk.
De 20 % korting geldt enkel voor de volgende wisselstukken: remschijven, remblokken, filters (olie-, pollen-, lucht- en brandstoffilters) en ruitenwissers gemonteerd in de werkplaatsen van onze Volkswagen Commercial Vehicles Service Partners.
Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.
Niet geldig voor operationele leasingwagens en wagens met Wecare-contracten.
Actie enkel geldig bij deelnemende Volkswagen Commercial Vehicles Service Partners.
De actie is enkel van toepassing voor particuliere klanten zonder Wecare-contract.