2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Winteractie.

Ga deze winter veilig de baan op dankzij Volkswagen Commercial Vehicles.

Een serene winter met Volkswagen Commercial Vehicles.

Uw wintercheck voor slechts € 39!

Met de winter breekt een moeilijkere periode aan voor u en uw Volkswagen bedrijfsvoertuig … De temperaturen zakken en de rijomstandigheden worden moeilijker. Om deze winterperiode goed door te komen kan uw voertuig best een paar preventieve zorgen gebruiken. Laat uw Volkswagen bedrijfsvoertuig voor slechts € 39 door uw Volkswagen Commercial Vehicles Service-partner nakijken. Het aanbod is geldig tot en met 31 januari 2018.

Wees voorbereid op de winter.

Winterbanden zijn essentieel voor uw gemoedsrust tijdens het rijden.

In de winter zijn de weersomstandigheden helemaal anders. Zomerbanden hechten minder goed aan het wegdek, waardoor u inboet aan veiligheid. De winterbanden van Volkswagen bieden meer grip, een betere aandrijving en meer veiligheid door de kortere remafstanden. De tijd vliegt, wacht niet langer om uw wagen uit te rusten voor de winter! 

De accessoires voor een comfortabelere winter!

Set rubberen matten.

Deze op maat gemaakte rubberen matten beschermen de vloer van uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig en houden hem schoon, of het nu regent of sneeuwt.

Set winterproducten.

U hebt er een hekel aan om het ijs van uw ruiten te moeten krabben? Reken op onze producten om snel op de baan te kunnen zonder te verkleumen. Vorst maakt geen kans op uw voorruit.

Set bandenhoezen.

Wat moet u ‘s winters aanvangen met uw zomerwielen? Bescherm ze met onze speciale hoezen voor banden tot 18 inch en tover ze in het voorjaar weer tevoorschijn in perfecte staat. 

Dakkoffer.

Vertrekt u op wintersportvakantie? Met de Volkswagen dakkoffer (met een inhoud van 340 liter) kunt u uw warme kleding, ski's en snowboards met gemak meenemen.