California Lifestyle

Artikels

Het virtuele campersalon.

Maak op de eerste virtuele beursstand van Volkswagen Commercial Vehicles kennis met de huidige modellen van de voltallige California-familie. U vindt er highlights en gedetailleerde informatie over onze kampeervoertuigen terug.

De T2b Westfalia 1979.

Tijs z’n T2 Westfalia is een exemplaar uit het laatste productiejaar van de T2 en werd in Duitsland verkocht in de heerlijke kleur ‘Taiga green’. Het is dus geen Amerikaan, zoals er veel (ook in Europa) in omloop zijn. De b achter T2 staat voor de facelift van het model met de pinkers boven de koplampen.

De smaak van avontuur.

Twee Belgen, een T2 van 1972 en een waanzinnig project: een reis rond de Wereld met een VW Combi. Ze hebben hun busje « Antsyvan » gedoopt, naar het Engelse woord « antsy », wat « ontstuimig » betekent. Het reisverhaal van een ongelooflijk avontuur…

Living the Van Life: de T3-liefde van een profmountainbiker.

Rob Heran behoort tot de beste mountainbikers van Duitsland. Met zijn T3 is hij altijd onderweg. En op zoek naar de meest spectaculaire plekken voor zijn stunts.

De California in Californië.

In 2018 wordt de cultcamper dertig jaar. Dat moet worden gevierd! Met een reis door de Amerikaanse staat die de California zijn naam schonk.

30 jaar vrijheid. En het avontuur gaat voort.

De California. Synoniem voor onafhankelijkheid. Thuis op wielen voor miljoenen reizigers. En klaar voor nog eens 30 jaar onvergetelijke belevenissen.

Waarom een huis kopen niet het einde van de wereld is.

Op roadtrip door de Alpen met een Volkswagen California.

Dit kan u ook interesseren: 

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.