Volkswagen Contact Center
Volkswagen Contact Center
Volkswagen Contact Center

Contact Center.

Hoe vindt u de Volkswagen die perfect bij u past?

Info.

De wagen van uw dromen.

Hoe vindt u de Volkswagen die perfect bij u past? Om u het beste overzicht te geven van het volledige aanbod van Volkswagen, hebben we speciaal voor u het Contact Center in Kortenberg (nabij Brussel) gecreëerd. Hier staan alle bestaande modellen van Volkswagen tentoongesteld. Ontdek er alle Modellen: van motor tot kleur tot afwerking. Bovendien kunt u elke wagen uitproberen met een testrit mits voorafgaande afspraak!

De missie van het Contact Center is om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de Volkswagen van uw dromen te vinden. Onze medewerkers staan klaar om u te informeren over de uitrusting, de opties en de kleuren.

Hoe vindt u de Volkswagen die perfect bij u past?

Testrit.

Ervaar zelf het plezier achter het stuur van een Volkswagen!

Volkswagen Contact Center

Facts.

Facts & figures

  • Dagelijks 30 à 40 testritten aangeboden
  • Keuze tussen 120 personenwagens en 30-tal bedrijfsvoertuigen
  • 1.740 m² showroom met 51 wagens 
  • 2 grote expositiehallen

Testimonials.

‘Het Contact Center is een dagje ‘goed nieuws’. Mensen komen binnen met bepaalde vragen en gaan dan met een glimlach en een goed gevoel terug naar buiten. Het is een positieve ervaring voor zowel de agents als de mensen.‘ - Filip

Volkswagen Contact Center
Volkswagen Contact Center

‘Ik had een mindervalide klant die een grote wagen nodig had om er zijn rolstoel in te kunnen plaatsen. Hij dacht aan de grootste van onze bedrijfsvoertuigen, de Crafter. We hebben samen met hem en zijn rolstoel alle grotere modellen getest. Dit heeft heel wat tijd en moeite gevergd. Uiteindelijk is de Caddy Maxi de perfecte match geworden. Ik ben blij dat hij nu in alle comfort kan rijden.’ - Tom

Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there