Onderhoud & herstellingen

Inspectiedienst

Professionals aan het werk: laat alle onderhoud uitvoeren door uw Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-servicepartner. Onze mensen kennen de vereisten van uw voertuig en worden regelmatig bijgeschoold. Bij een inspectie wordt uw voertuig zorgvuldig nagekeken door onze servicespecialisten. Zo houdt u uw Volkswagen bedrijfsvoertuig lange tijd en betrouwbaar op de weg.

Glasherstellingsdienst

Tijd en geld besparen. Bij steenslag hoeft niet altijd de hele ruit vervangen te worden. Daarom kijken wij altijd na of een herstelling volstaat. In dat geval is uw Volkswagen bedrijfsvoertuig snel weer gebruiksklaar. Voor voertuigen met een omniumverzekering is deze dienst in de meeste gevallen zelfs gratis. U hoort niet bij de gelukkigen met zo'n verzekering? Vraag dan bij uw Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-servicepartner naar een voordelig voorstel.

Voertuigcheck

Het comfort en de veiligheid van uw Volkswagen bedrijfsvoertuig moeten steeds gevrijwaard blijven. Daarom zetten wij uw voertuig op de proefbank. Van de remmen tot de motor controleren we alle belangrijke functies, indien gewenst ook in onze expresdienst, zonder afspraak. Bijvoorbeeld onderweg naar het werk of voor een lange vakantierit. Vertrouw op de veiligheid die onze voertuigcheck biedt en die we voor u graag met een kwaliteitscertificaat bevestigen.

Clever Repair®

Kleine voertuigbeschadigingen komen snel voor bij dagelijks gebruik. Een brandgat in de stoelbekleding, een kleine deuk in het dak of een steeninslagje op een ruit: wij bieden clevere alternatieven in plaats van een tijdrovende volledige herstelling. Onze moderne herstellingsmethoden zijn tot 80 procent goedkoper.

California Service

Trek met een gerust gemoed door Europa in uw California. Uw Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-servicepartner bereidt uw camper op een lange reis voor. Maar ook onderweg kunt u bij pech of in vele andere uitzonderlijke situaties op ons rekenen in het kader van uw LongLife Mobiliteitsgarantie1. Zo blijft reizen in uw California een onvergetelijk mooie gebeurtenis.

1. Geldig in: België, Bosnië, Bulgarije, Canarische Eilanden, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, de Slowaakse Republiek, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland.

Verdere diensten

Naast de hierboven vermelde onderhoudsdiensten bieden wij u nog andere diensten voor uw Volkswagen bedrijfsvoertuig.

Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there