Een mecanicien controleert een motorruimte
Een mecanicien controleert een motorruimte
Een mecanicien controleert een motorruimte

Originele Onderdelen en werkings-vloeistoffen

Lang leve je voertuig

Altijd in de weer? Voor uw Volkswagen bedrijfsvoertuig is dat de gewoonste zaak van de wereld. En gemakkelijk wordt het hem niet gemaakt. Vertrouw daarom bij elke reparatie en servicebeurt op onze Volkswagen Originele Onderdelen.

Want die originele onderdelen zorgen er niet alleen voor dat uw voertuig lang zijn waarde behoudt, maar ze garanderen - samen met onze motoroliën en werkingsvloeistoffen - dat uw bedrijfsvoertuig nog lang op een betrouwbare manier blijft doen wat u ervan verwacht.

100 % origineel, 0 % compromissen. Volkswagen Originele Onderdelen.

Volkswagen Originele startbatterijen

Van de verlichting over de rijhulpsystemen tot de interieurverwarming: Volkswagen Originele startbatterijen voorzien uw bedrijfsvoertuig op een betrouwbare manier van de nodige energie. Zodat u altijd op een veilige manier uw bestemming bereikt en uw bedrijfsvoertuig zo goed als elke job aankan.

 

Alles prima. Volkswagen Originele motorolie en werkingsvloeistoffen.

Voor een lange levensduur van de motor

Gun je motor de beste kwaliteit: Met de Volkswagen Originele motorolie levert hij nog lang maximale prestaties.

 

Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there