2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

De Volkswagen Van Centers.

Uw nieuwe Volkswagen Van Center.

Service op maat van bedrijfsvoertuigen.

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we de Volkswagen Van Centers opgericht. U vindt er het bedrijfsvoertuig dat het best bij uw beroep past en u krijgt er een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er van 13 voordelen zoals testritten op maat en een groot aantal vervangwagens.

Uw Volkswagen Van Center.

Veeleisend, efficiënt en betrouwbaar.

In onze Van Centers leggen we de lat hoog. Heel hoog. Niet alleen de bedrijfsvoertuigen zijn van de hoogste kwaliteit – daar is Volkswagen voor gekend -, maar ook onze service. Van een offerte maken tot een bedrijfsvoertuig ombouwen, we zetten ons 100% in om perfectie af te leveren. Want net als u weten we: een tevreden klant is er twee waard.

Wanneer u een bedrijf leidt, is efficiëntie enorm belangrijk. Hoe kan u anders winst maken? Daarom innoveren we voortdurend. We werken met de laatste nieuwe technologieën om altijd een stapje voor te zijn. En natuurlijk bestaat elk Volkswagen Van Center-team uit hooggekwalificeerde specialisten. Ook dat levert voor u een superefficiënte service op.

We werken voor professionals, dus het minste dat u mag eisen is dat we zelf professioneel zijn. Dat betekent in de eerste plaats dat u op ons kunt rekenen. In gelijk welke omstandigheden, voor gelijk welke job. We luisteren naar wat u nodig hebt en als antwoord bieden we meer dan u verwacht. Dat is onze job. Dat is betrouwbaar zijn.

Ervaar de 13 voordelen van een Volkswagen Van Center.

Onze visie levert 13 concrete voordelen op. Daar geniet u elke dag van. 

 • Spreek niet met een verkoper, maar met een gecertificeerd specialist.

  Bij ons krijgt u geen blabla, maar concreet en waardevol advies. Onze verkopers zijn eigenlijk geen verkopers, maar specialisten die een heel opleidingstraject achter de rug hebben. Alleen wie het eindcertificaat haalt, mag bij ons aan de slag.

 • Ontdek ter plekke een ruim gamma bedrijfsvoertuigen, inclusief speciale koetswerkuitvoeringen.

  In uw Volkswagen Van Center weet u meteen of u het bedrijfsvoertuig zal vinden dat u zoekt. We hebben namelijk een ruim gamma ter plekke. Dus u kunt achter het stuur gaan zitten, alle functies testen en, vooral, alle voordelen ontdekken. Ook van speciale koestwerkuitvoeringen.

 • Maak een testrit wanneer het u past.

  We begrijpen dat u een overvolle agenda hebt. Daarom bieden we testritten aan op maat. Bijna alles is mogelijk. U hoeft alleen contact op te nemen, we overlopen samen alle opties en klaar.

  Boek hier een testrit
 • Krijg een offerte binnen de 48 uur (ook voor ombouwingen).

  Alles moet snel gaan tegenwoordig, daar zijn we het over eens. Vraagt u bij ons een offerte, dan krijgt u die binnen de 48 uur. Tot in de puntjes uitgewerkt. Dit geldt ook voor ombouwingen in ons atelier.

  Vraag hier een offerte
 • Geniet een financiering op maat.

  Elke job is anders, dus elk bedrijfsvoertuig is anders. Het spreekt voor zich dat we met die enorme verscheidenheid aan situaties rekening houden voor de financiering. Samen bekijken we alle mogelijkheden. En uiteindelijk kiest u voor de financiering die het best bij u past.

  Ontdek onze financial services
 • Werk met een toegewijd en gespecialiseerd naverkoopteam.

  Zowel onze onthaalmedewerkers als onze mecaniciens zijn specialisten in hun vak. En dat zeggen we niet zomaar. Ze volgen een specifieke opleiding over bedrijfsvoertuigen voor ze aan de slag gaan. Een onthaalmedewerker weet dus perfect waar u het over hebt wanneer u een specifieke vraag hebt. En mecaniciens kennen uw bedrijfsvoertuig vanbinnen en vanbuiten, dus ze werken snel en efficiënt.

 • Ervaar een efficiënte en snelle service.

  Wanneer verkopers, onthaalmedewerkers en mecaniciens allemaal een gespecialiseerde opleiding gevolgd hebben voor ze beginnen, dan weet u: uw bedrijfsvoertuig is in de beste handen. Het hele team werkt snel en efficiënt voor u. Ook in ons ombouwatelier. En dat komt uw zaak alleen maar ten goede.

 • Krijg onmiddellijk een kijk op de zaak.

  “Time is money” is een cliché, maar dat is niet toevallig. Dus als u met uw bedrijfsvoertuig langskomt, dan stellen we meteen vast welke werken moeten uitgevoerd worden. Dan hebt u ook meteen zicht op het kostenplaatje, en op de timing.

 • Krijg een onderhouds- en herstelcontract op maat.

  Maatwerk, daar zijn we sterk in. Niet alleen in ons Ombouwatelier en voor uw financiering, maar ook voor onderhoud en herstellingen. Een bakker gebruikt zijn bedrijfsvoertuig nu eenmaal anders dan een bosbeheerder.

 • Geniet van flexibele openingsuren (ook ‘s avonds).

  Met een drukke job is het niet altijd makkelijk om langs te komen. Daarom heeft uw Volkswagen Van Center flexibele openingsuren. In totaal zijn we 55 uur per week bereikbaar. Ja, ook ’s avonds.

 • Binnen maximum 3 werkdagen krijgt uw bedrijfsvoertuig gegarandeerd een onderhoud.

  Tegenwoordig kunnen bedrijfsvoertuigen langer voortrijden tussen twee onderhoudsbeurten in.
  In geval van nood garanderen we dat uw bedrijfsvoertuig binnen maximum 3 werkdagen een onderhoud krijgt, zodat u uw professionele activiteiten steeds kan blijven voortzetten.

 • Maak gebruik van een ruime vloot aan vervangwagens.

  Uw zaak blijft lopen, ook als uw bedrijfsvoertuig binnen is voor een onderhoud of een herstelling. Daarom stellen we een ruim aanbod aan vervangwagens tot uw beschikking. U kunt dus altijd blijven verderwerken.

 • Geniet van gratis wegbijstand.

  Een ongeluk of pech onderweg kan altijd gebeuren. Maar ook dan is het kwestie van zo snel mogelijk weer verder te werken. Daar zorgt onze wegbijstand voor. En die is gratis.

image

Beroepen.