Dagelijkse elektromobiliteit.

Meer kilometers per batterijlading.

De voorbije jaren is het rijbereik van elektrische auto’s aanzienlijk toegenomen. Dankzij grotere batterijen met een hogere energiedichtheid vormen zelfs langere snelwegtrips geen probleem meer. Deze positieve ontwikkeling gaat steeds verder: volgens de huidige prognoses zou het gemiddelde rijbereik van een elektrisch voertuig tegen 2020 rond de 400 kilometer per batterijlading liggen.

Bij het plannen van routes: rekening houden met temperatuur.

Net zoals een benzinemotor bij lage temperaturen minder efficiënt is, verbruikt ook een elektrische aandrijflijn in de winter wat meer energie. Daarom moet men vooral tijdens de donkerste periode van het jaar de weerapps in de gaten houden bij het plannen van routes.

Veilig het voortouw nemen.

Een doordachte constructie en slimme rijhulpsystemen maken moderne voertuigen comfortabeler dan ooit tevoren; onafhankelijk van of u met een conventionele aandrijflijn of een elektromotor onderweg bent. Daarbovenop zorgen uitgebreide voorzorgsmaatregelen bij elektrische modellen ervoor dat u zelfs in extreme situaties niet in gevaar komt.

Ontdek ons elektrische voertuigen

e-Crafter

De Volkswagen e-Crafter is de uitdagingen van morgen vandaag al de baas. Bovendien biedt hij achterin een onbegrensd laadvolume. Precies zoals u dat van een bestelwagen van de toekomst mag verwachten.