2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Transporter Caddy e-Crafter stad

Elektromobiliteit.

image

De mobiliteit van morgen is onze drijfveer.

Onze bedrijfsvoertuigen met elektromotor.

De toekomst rijdt elektrisch. Dat geldt vooral heel sterk voor het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen. De voorbije jaren is hier veel vooruitgang geboekt. Vandaag zijn elektromotoren al zo krachtig, batterijen al zo klein en laadtijden zo kort dat een overstap de moeite waard kan zijn; onafhankelijk van of u een volledig wagenpark of slechts één bedrijfswagen in uw vloot hebt.

Beste combinatie van bestelwagenkwaliteiten en elektromotoren.

image

Dag in dag uit betrouwbaar.

Hoe ver geraakt een elektrisch voertuig? Is het bij een ongeval veilig? Is het magnetische veld schadelijk voor de gezondheid? We beantwoorden de belangrijkste vragen omtrent dagelijkse elektromobiliteit. Bovendien leggen we uit hoe deze aandrijfvorm zich vandaag al bewijst.

Plaats voor al het noodzakelijke. En nog veel meer.

image
“Mijn eerste met elektrische aandrijving, en zeker niet de laatste.”

Op de toekomst gerichte aandrijving. Gevrijwaard laadvolume.

Steeds meer ondernemers denken ‘out of the box’ en kiezen voor een zuiver elektrische bedrijfswagen. Of het nu gaat om de nieuwe e-Crafter, de nieuwe ABT e-Transporter1 of de nieuwe ABT e-Caddy1, de lithium-ionbatterij en het batterijmanagementsysteem zijn ondertussen zo compact en licht geworden dat ze plaatsbesparend onder de vloerplaat kunnen worden ondergebracht. Daardoor blijft het laadvolume onbeperkt behouden.

1 Het voertuig is nog in de conceptfase en nog niet te koop. Het voldoet niet aan de richtlijn 1999/94/EG.

 

Bespaart tijd en onderhoudskosten.

image

Vele mogelijkheden om uw elektrische wagen op te laden.

U kiest zelf hoe u uw elektrisch bedrijfsvoertuig oplaadt: aan de thuisstekker in uw garage of aan een van de vele openbare laadstations in heel Europa. Elk van onze zuiver elektrische modellen beschikt over een combistekker waar laadkabels voor wissel- of gelijkstroom in passen.

image

Altijd onder stroom : de nieuwe e-Crafter.

Meer energie: meer elektrische bedrijfsvoertuigen.

image

e-Mobility ontdekken.