2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
e-crafter bleu 3/4 avant ville

Dagelijkse elektromobiliteit.

Meer kilometers per batterijlading.

De voorbije jaren is het rijbereik van elektrische auto’s aanzienlijk toegenomen. Dankzij grotere batterijen met een hogere energiedichtheid vormen zelfs langere snelwegtrips geen probleem meer. Deze positieve ontwikkeling gaat steeds verder: volgens de huidige prognoses zou het gemiddelde rijbereik van een elektrisch voertuig tegen 2020 rond de 400 kilometer per batterijlading liggen.

image

Bij het plannen van routes: rekening houden met temperatuur.

Net zoals een benzinemotor bij lage temperaturen minder efficiënt is, verbruikt ook een elektrische aandrijflijn in de winter wat meer energie. Daarom moet men vooral tijdens de donkerste periode van het jaar de weerapps in de gaten houden bij het plannen van routes.

Veilig het voortouw nemen.

Een doordachte constructie en slimme rijhulpsystemen maken moderne voertuigen comfortabeler dan ooit tevoren; onafhankelijk van of u met een conventionele aandrijflijn of een elektromotor onderweg bent. Daarbovenop zorgen uitgebreide voorzorgsmaatregelen bij elektrische modellen ervoor dat u zelfs in extreme situaties niet in gevaar komt.

Beschermd bij ongevallen.

Elektrische voertuigen rijden dankzij hun optimale gewichtsverdeling extreem stabiel en veilig. Bovendien wordt hun batterij door een bijzonder robuuste omkasting beschermd. Als extra veiligheidsmaatregel wordt bij het ontplooien van de airbags het hoogspanningssysteem automatisch uitgeschakeld.

Beschermd tegen elektromagnetische velden.

Het magnetische veld dat in elektrische voertuigen ontstaat, wordt zorgvuldig afgeschermd. Daarom is er zelfs voor mensen met een pacemaker geen gezondheidsrisico. Desondanks mag de motorkap tijdens het gebruik niet worden geopend, omdat daar sterke elektrische velden kunnen ontstaan.

Geen gevaar bij water.

Water en elektriciteit: de twee mogen normaal gezien nooit worden gecombineerd, maar in een elektrisch voertuig zijn ze ongevaarlijk. Want zelfs als een elektrische wagen in het water zou terechtkomen, worden de batterijcellen gewoon onmiddellijk ontladen.

image

Altijd onder stroom : de nieuwe e-Crafter.

Onze elektrische voertuigen.