Handiger dan ooit:de nieuwe digitale mobiliteit

Volkswagen We is uw toegang tot een nieuwe digitale mobiliteit: met de online dienst We Connect wordt u een scala aan behulpzame diensten en voertuigfuncties aangeboden. Muziek streamen, de eerstvolgende vrije parkeerplaats vinden, uw digitale rittenlogboek bijhouden of via de snelste weg op uw bestemming aankomen: de nieuwste voertuiggeneraties zetten nieuwe maatstaven. We hebben voor u praktische packs samengesteld. Dat maakt uw leven gewoon meer ontspannen. Wist u dit? Als ondernemer kunt u met We Connect Fleet ook uw vloot eenvoudig en efficiënt coördineren.

Direct verbonden

Bij voertuigen zoals de Transporter 6.1 met We Connect beschikt u kosteloos over actieve basisfuncties die u op elk moment ook afzonderlijk kunt uitschakelen.

Gratis aanmelden voor de toekomst: We Connect

Verbind uw voertuig met de toekomst: registreer u eenmalig en activeer uw wagen. En u bent klaar om de digitale diensten en services van Volkswagen te gebruiken. In het aanbod van We Connect staan u in de meeste standaarduitrustingen vele nuttige functies en diensten ter beschikking zonder bijkomende kosten.

Op het display van een mobiele telefoon wordt de parkeerpositie van een Multivan 6.1 weergegeven.

Nog meer functies toevoegen: We Connect Plus

Voeg nog vele andere functies toe aan uw We Connect-pack met We Connect Plus: gebruik de vele praktische voordelen zoals intelligente navigatie met realtime informatie, mediastreaming, webradio en bediening via smartphone.

Het navigatietoestel van een Volkswagen Bedrijfsvoertuig zet realtime navigatie in.

Zo activeert en gebruikt u We Connect

U wilt graag gebruik maken van We Connect en We Connect Plus? Bekijk wat u hiervoor nodig heeft. Om de talrijke voordelen van We Connect Plus te gebruiken hoeft u slechts vier stappen te doorlopen:

1
Download de We Connect-app

Download kosteloos de We Connect-app voor uw smartphone. Afhankelijk van uw besturingssysteem vindt u de We Connect-app voor Android of iOS respectievelijk in de Google Play Store of in de App Store .

2
Maak uw gebruikersaccount aan

Meld u in de app aan met uw Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-ID. Indien u nog niet beschikt over een account zal de app u stapsgewijs door de registratie leiden.

3
Voeg uw Volkswagen toe

Voeg uw Volkswagen Bedrijfsvoertuig toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). U vindt het VIN op de voertuigdocumenten en op de voorruit van uw voertuig.

4
Activeer We Connect

Volg tenslotte de aanwijzingen in de app. En til uw digitale dag met intelligente diensten naar het inhaalspoor.

U krijgt immers gedetailleerde instructies bij de verschillende mogelijkheden van de activering:

Activering met de app en contactsleutels

Activering in het voertuig

Activering in de app via activeringscode

Activering in het audiosysteem Composition Audio

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.