Elektromobiliteit.

De mobiliteit van morgen is onze drijfveer.

Transporter Caddy e-Crafter ville

Onze bedrijfsvoertuigen met elektromotor.

De toekomst rijdt elektrisch. Dat geldt vooral heel sterk voor het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen. De voorbije jaren is hier veel vooruitgang geboekt. Vandaag zijn elektromotoren al zo krachtig, batterijen al zo klein en laadtijden zo kort dat een overstap de moeite waard kan zijn; onafhankelijk van of u een volledig wagenpark of slechts één bedrijfswagen in uw vloot hebt.

Beste combinatie van bestelwagenkwaliteiten en elektromotoren.

                                           

01

Groot rijbereik.

02

Hoog laadvermogen.

03

Snelle acceleratie.

Dag in dag uit betrouwbaar.

Transporter Caddy e-Crafter ville

Hoe ver geraakt een elektrisch voertuig? Is het bij een ongeval veilig? Is het magnetische veld schadelijk voor de gezondheid? We beantwoorden de belangrijkste vragen omtrent dagelijkse elektromobiliteit. Bovendien leggen we uit hoe deze aandrijfvorm zich vandaag al bewijst.
 

Plaats voor al het noodzakelijke. En nog veel meer.

                                           

01

Batterijen zijn ruimtebesparend in de bodemvloer gemonteerd.

02

Probleemloze laadruimaanpassingen.

03

Bijzonder uitgebreide standaarduitrusting.

Op de toekomst gerichte aandrijving. Gevrijwaard laadvolume.

Transporter Caddy e-Crafter ville

« Mijn eerste met elektrische aandrijving, en zeker niet de laatste. »

Steeds meer ondernemers denken ‘out of the box’ en kiezen voor een zuiver elektrische bedrijfswagen. De lithium-ionbatterij en het batterijmanagementsysteem zijn ondertussen zo compact en licht geworden dat ze plaatsbesparend onder de vloerplaat kunnen worden ondergebracht. Daardoor blijft het laadvolume onbeperkt behouden.

 

Bespaart tijd en onderhoudskosten.

                                           

01

Onderhoudsarme aandrijving.

02

Korte laadtijden bij gelijkstroomladen aan snellaadpalen.

03

Uitstootarm rijden.

Vele mogelijkheden om uw elektrische wagen op te laden.

Transporter Caddy e-Crafter ville

U kiest zelf hoe u uw elektrisch bedrijfsvoertuig oplaadt: aan de thuisstekker in uw garage of aan een van de vele openbare laadstations in heel Europa. Elk van onze zuiver elektrische modellen beschikt over een combistekker waar laadkabels voor wissel- of gelijkstroom in passen.
 

Ontdek ons elektrisch bedrijfsvoertuig
Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there