Technologie.

De technologie van morgen vandaag al gebruiken.

Elektromotor.

Hoog vermogen, laag gewicht.

In de plaats van een verbrandingsmotor zit in de motorruimte een zeer compacte en daardoor veel lichtere elektromotor, die bij het gebruik plaatselijk niets uitstoot. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Elektromotoren zijn immers ook nog eens extreem stil, ze vergen veel minder onderhoud en ontwikkelen vanaf stilstand en over het hele toerenbereik een constant koppel. Bovendien accelereert de nieuwe e-Crafter vooral in de eerste 60 meter krachtiger, en dankzij de eentrapsautomaat gebeurt dat ook volledig zonder onderbrekingen.

Vermogenselektronica.

Verbindt de stroom met de aandrijving.

De vermogenselektronica is de centrale bouwsteen van een elektrische aandrijflijn. Zij regelt de verbinding met de hoogspanningsbatterij en voedt energie aan zowel de boordelektronica als de elektromotor.

Recuperatie.

Energie winnen tijdens het remmen.

Bij het remmen wordt bewegingsenergie gerecupereerd en door een generator in elektrische energie omgezet. Die wordt in de hoogspanningsbatterij opgeslagen en vervolgens weer ingezet in het boordnet en bij het optrekken.

Een blik in de ingewanden van een elektrisch voertuig.

Transporter Caddy e-Crafter ville

Kijk in het binnenste van een elektrisch voertuig en zie het verschil met conventionele modellen.

Ontdek ons elektrisch bedrijfsvoertuig
Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there