Olympus Mobility
Olympus Mobility
Olympus Mobility

Olympus Mobility

Laat uw werknemers zelf kiezen welk vervoermiddel ze gebruiken. Met een praktische app op de smartphone en een selectie uit een menu. Auto, trein, tram, bus, deelfiets... alles komt op één factuur. Uw mensen kiezen vrijuit hun vervoer binnen het budget (per dag, per maand, per jaar) dat u hen toekent.

IJzel, een afgesloten autoweg, eindeloze files... de auto is niet altijd ideaal voor het woon-werkverkeer en zeker niet voor het laatste stuk van het traject in de stad. Daarom stelt Volkswagen Financial Services 'Olympus Mobility' voor. Uw werknemers kunnen de auto thuislaten of hem bij een bushalte of een station parkeren en met het openbaar vervoer of een deelfiets de last mile naar kantoor afleggen. Sneller, makkelijker en met minder stress.

Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there