Special editions

AMAROK V6 Ténéré EDITION
Beperkte editie gelimiteerd tot 50 exemplaren

De legende ontstaat op de weg en daar waar geen wegen zijn.

De Amarok heeft reeds een stevige reputatie opgebouwd van geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. En als hij zich laat inspireren op de legendarische Yamaha Ténéré, dan is dit om de platgetreden paden te verlaten. Met zijn ruige look, zijn hoogwaardige uitrusting en technologie, zijn krachtige motor en standaard sperdifferentieel is het einde van de weg slechts het begin van een nieuw avontuur.

AMAROK V6 SHADOW EDITION
Beperkte editie gelimiteerd tot 250 exemplaren!

100 % pick-up. 100 % premium. 100 % indrukwekkend.

Met zijn mannelijk design, stevige constructie en ongeziene kracht is hij alles wat u verwacht van een veelzijdig topvoertuig, zowel op moeilijk terrein als op asfalt. De exclusieve standaarduitrustingen van de Amarok Shadow zullen u zonder twijfel verbluffen. Deze speciale editie is gelimiteerd tot 250 exemplaren. Profiteer er nu van!

100% Pick-up. 100% Premium.

Compromisloos offroad. Temperamentvol op asfalt. De Volkswagen Amarok verenigt wat u van een exclusieve allrounder uit het premiumsegment verwacht: mannelijk design, robuuste constructie en kracht op overschot.

--:--

Bijzonder indrukwekkend

Sterk als bijna geen ander. Met het hoogste koppel in zijn segment.

Van maandag tot vrijdag in bos en veld. In het weekend naar de bergen en het offroadparcours. Waar uw professionele of vrijetijdsactiviteiten u ook naartoe brengen, met de motor van uw pick-up bent u op alle wegen bijzonder efficiënt onderweg. Zo wordt elke rit een plezier:

  • 190 kW sterke 6-cilinder turbodieselmotor
  • 3,0 liter cilinderinhoud
  • koppel van tot 580 Nm
  • kortstondig vermogen van tot 200 kW dankzij de Overboost-functie
  • 8-trapsautomaat
  • BlueMotion Technology
  • snelheidsregelaar