Caddy Family Edition
Caddy Family Edition
Caddy Family Edition

Caddy & Caddy Maxi

Neem het leven zoals het komt

Of u nu snel een levering wil doen of uw kinderen op school wil gaan afzetten, de Caddy is opgewassen tegen alles wat het dagelijkse leven in petto heeft. Net zoals zijn voorgangers is hij betrouwbaar, flexibel en veelzijdig, maar vandaag – in zijn vierde generatie – toont hij zich nog comfortabeler en zuiniger. Dat maakt van hem een familiale wagen en een perfecte allrounder.

Bijzonder indrukwekkend
 • Een blik in het interieur met bestuurders- en passagiersstoel en hoogwaardig ogende uitrusting.
  Een blik in het interieur met bestuurders- en passagiersstoel en hoogwaardig ogende uitrusting.
 • Zilverkleurige Caddy met geopende schuifdeur en kofferklep voor een voetbalveld. Een voetbalspeler zit op de bumperrand.
  Zilverkleurige Caddy met geopende schuifdeur en kofferklep voor een voetbalveld. Een voetbalspeler zit op de bumperrand.
 • Een rijdende zilveren Caddy in de stad aan een kruispunt met voetgangers, scooters en andere auto's.
  Een rijdende zilveren Caddy in de stad aan een kruispunt met voetgangers, scooters en andere auto's.
 • Zicht van op de achterbank op de middenconsole met infotainmentsysteem.
  Zicht van op de achterbank op de middenconsole met infotainmentsysteem.
 • Twee handen houden een smartphone vast met CarPlay-symbool op het scherm. Op de achtergrond is een infotainmentsysteem te zien.
  Twee handen houden een smartphone vast met CarPlay-symbool op het scherm. Op de achtergrond is een infotainmentsysteem te zien.

Veel plek voor welzijn

 • Een blik in het interieur met bestuurders- en passagiersstoel en hoogwaardig ogende uitrusting.
  Een blik in het interieur met bestuurders- en passagiersstoel en hoogwaardig ogende uitrusting.

In het interieur van deze commerciele allround familiale auto wachten u tot zeven uiterst comfortabele en flexibele stoelen op, naast een hoogwaardig afgewerkt en modern vormgegeven dashboard en veel ruimte voor alle verrassingen die het dagelijkse leven brengt.

Doordacht tot in het detail

Alle Features
Koetswerk
Interieur
Functie
Rijhulpsystemen
Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 04/02/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there