Caddy Van & Maxi Van

Opgewassen tegen bijna elke taak

Een dringende levering, een belangrijk gesprek met een klant ... de volgende afspraak wacht al. En wie is er altijd bij? De Caddy Van. Hij is wendbaar, functioneel en veelzijdig en ondersteunt u elke dag in bijna elke situatie. Met zijn compacte afmetingen is de Caddy perfect geschikt voor opdrachten in de stad. Dankzij zijn ruime interieur is hij echter ook de juiste collega voor de nieuwe bouwwerf. Waar u hem ook voor inzet, uw professionele uitstraling is gegarandeerd.

Bijzonder indrukwekkend
 • Een blik in het interieur met talrijke aflegmogelijkheden.
  Een blik in het interieur met talrijke aflegmogelijkheden.
 • De Caddy Van schuin langs achteren met geopende vleugeldeuren. Een arbeider laadt werktuigen en materieel uit het grote laadruim
  De Caddy Van schuin langs achteren met geopende vleugeldeuren. Een arbeider laadt werktuigen en materieel uit het grote laadruim
 • Een witte Caddy Van rijdt dynamisch door een levendige stad.
  Een witte Caddy Van rijdt dynamisch door een levendige stad.
 • Een witte Caddy Van met geopende kofferklep schuin langs achteren. Een man in koeriersuniform laad net grote pakketten in.
  Een witte Caddy Van met geopende kofferklep schuin langs achteren. Een man in koeriersuniform laad net grote pakketten in.

Alles tiptop in orde

 • Een blik in het interieur met talrijke aflegmogelijkheden.
  Een blik in het interieur met talrijke aflegmogelijkheden.

Wie onder tijdsdruk werkt, wil niet lang zoeken. Daarom heeft de kleine bestelwagen een doordacht opbergsysteem met diverse grote bergvakken en opbergruimtes. Werkhandschoenen, een brooddoos of een vouwmeter ... alles heeft hier zijn plaats.

Doordacht tot in het detail

Alle kenmerken
Lading
Koetswerk
Interieur
Functie
Rijhulpsystemen
Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 04/02/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there