Grand California

De grote vrijheid ontdekken

Sommigen noemen het 'reiszin', anderen 'drang naar avontuur'. Maar welke naam u er ook op kleeft, samen met de Grand California stilt u uw honger naar onbekende plaatsen en naar een grote onafhankelijkheid. Want dat is waar de California nu al tientallen jaren voor staat.

En zijn grote broer biedt u als een volledig uitgeruste vakantiewoning nog dat beetje meer. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

Bijzonder indrukwekkend
 • Een blik in de bestuurderscabine van de Grand California 680. Een ouder koppel is met de camper onderweg.
  Een blik in de bestuurderscabine van de Grand California 680. Een ouder koppel is met de camper onderweg.
 • De flexibele keuken van deze campervan in detail. De afdekking is omhooggeklapt en de schuiven zijn geopend zodat het gasvuur en de praktische bergruimte zichtbaar zijn.
  De flexibele keuken van deze campervan in detail. De afdekking is omhooggeklapt en de schuiven zijn geopend zodat het gasvuur en de praktische bergruimte zichtbaar zijn.
 • Een klein meisje staat in de badkamer van de Grand California en poetst er de tanden van haar teddybeer.
  Een klein meisje staat in de badkamer van de Grand California en poetst er de tanden van haar teddybeer.
 • Twee kinderen liggen in het optionele hoogslaper van de Grand California 600 en lezen samen een boek.
  Twee kinderen liggen in het optionele hoogslaper van de Grand California 600 en lezen samen een boek.
 • Een close-up van de badkamer van de Volkswagen Commercial Vehicles Grand California. Het flexibele wasbekken is uitgeklapt. Daarin liggen de douchekop, een kindertandenborstel en een felgekleurd stuk speelgoed.
  Een close-up van de badkamer van de Volkswagen Commercial Vehicles Grand California. Het flexibele wasbekken is uitgeklapt. Daarin liggen de douchekop, een kindertandenborstel en een felgekleurd stuk speelgoed.

Betrouwbaar welzijn – om het even waar

 • Een blik in de bestuurderscabine van de Grand California 680. Een ouder koppel is met de camper onderweg.
  Een blik in de bestuurderscabine van de Grand California 680. Een ouder koppel is met de camper onderweg.

Eenzame bergdorpjes. Verlaten stranden. Afgelegen wandelpaden. Opwindende trips zijn nog plezieriger wanneer u weet dat u op elke plek of moment op uw reispartner kan vertrouwen.

De navigatiesystemen in de Grand California brengen u op een betrouwbare manier naar uw bestemming; ook wanneer u zelf misschien nog niet weet waar die is. Met inbegrip van de gepaste soundtrack en fijn entertainment.

Doordacht tot in het detail

Alle kenmerken
Grand dromen
Grand thuisgevoel
Grand comfort
Grand entertainment
Grand support
Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there