--:--
--:--
--:--

Multivan 6.1  

Een ultramoderne minivan.

Kan iets wat perfect is nog worden geperfectioneerd? U kunt het altijd proberen: deze generatie van de Multivan houdt consequent vast aan beproefde sterke punten en zet tegelijk nieuwe maatstaven in zijn segment.

Samen met onze klanten ontwikkelden we zo de beste minibus met de modernste systemen aan boord op het vlak van infotainment, rijassistentie en veiligheid, maar ook met een ongewijzigd compromisloze multifunctionaliteit. De robuuste en ruime Volkswagen Multivan 6.1: het veelzijdige voertuig voor iedereen die altijd onderweg is.

Highlights 

koplampen Multivan 6.1

De standaard opnieuw gedefinieerd.

In één oogopslag:

  • Koplampen (H7 en led)
  • Achterlichten (standaard en led)
  • Nieuw design voor radiatorrooster
  • Nieuw design voor bumpers
  • Nieuwe lichtmetalen velgen
  • Nieuwe hoogwaardige stoelbekleding
  • Gemoderniseerd modulair dashboard
  • Nieuwe infotainmentsystemen tot 23 cm (9,2 duim)
  • Nieuwe rijhulpsystemen

Interieur van de Multivan 6.1

De toekomst in zicht: het interieur van de Multivan 6.1 blinkt niet alleen uit met de nieuwe, optionele 26 cm (10,25 duim) grote Digital Cockpit, maar ook dankzij de modernste mogelijkheden van de standaard connectiviteit. Die wordt mogelijk gemaakt door de jongste generatie van het modulaire infotainmentsysteem dat onder meer een 23 cm (9,2 duim) groot aanraakscherm op de middenconsole omvat.


Bovendien geniet u dankzij een verhoogde zitpositie en een optionele 4-voudig verstelbare lendensteun van een comfortabele zithouding, terwijl talrijke opbergvakken in de minibus alles overzichtelijk houden.

Digitale schermen

Uw nieuwe dashboard.

Digital Cockpit

De snelheidsmeter van de toekomst: als optie kan in de Comfortline het klassieke instrumentenbord worden vervangen door een 26 cm (10,25 duim) groot en verlicht hogeresolutiescherm; in de Highline behoort dat zelfs tot de standaarduitrusting. Het innovatieve instrumentenbord geeft de bestuurder veel meer informatie dan enkel de snelheid en de tankinhoud.

digitaal dashboard Multivan 6.1
navigatiesysteem Multivan 6.1

Uw infotainmentcentrale.

Navigatiesysteem « Discover Pro »

Of u nu onderweg wil telefoneren, actuele informatie over het verkeer opzoeken of gewoon naar muziek luisteren: het optionele en intuïtief te bedienen navigatiesysteem Discover Pro biedt u via bijvoorbeeld gebarenbediening toegang tot een ruime waaier aan handige functies en laat daarbij geen wens onvervuld. Zo komt u niet alleen goed op uw bestemming aan, maar verloopt uw reis ernaartoe ook nog eens in optimale omstandigheden.

Hoogtepunten Comfort

Maak het u gemakkelijk in de nieuwe Multivan 6.1: de rijkelijke en sterk uitgebreide standaarduitrusting en de comfortabele opties maken rijden met deze minibus even gemakkelijk als met een personenwagen. Zo zit u iedere dag ontspannen aan het stuur.

servoconcept multivan 6.1

Elektromechanische besturing

Vlot naar uw bestemming met uw Multivan

De elektromechanische besturing in de Volkswagen Multivan 6.1 biedt actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties. Bovendien vormt het nieuwe servoconcept de basis voor de modernste rijhulpsystemen in dit utilitair voertuig.

Stoelaanbod

Doorgedreven zitcomfort.

De Multivan 6.1 is standaard uitgerust met uiterst confortabele stoelen met optioneel een 4-voudig verstelbare lendensteun. Uniek: de in de minivan verkrijgbare individuele stoelen kunnen in een handomdraai worden gedraaid en variabel verschoven.

Stoelaanbod
gsm-interface minibus

Gsm-interface Comfort

Optimaal geconnecteerd.

De standaard gsm-interface Comfort maakt communiceren nog eenvoudiger, en naargelang het model kan uw smartphone draadloos worden opgeladen. Daarbij blijven uw handen waar ze horen: aan het stuur.

Rijdynamiek

De moderne BlueMotion Technology-motortechniek in de Multivan 6.1 onderscheidt zich door vermogen, trekkracht en zuinigheid. De perfecte keuze voor wie vaak onderweg is en toch rijdynamiek op een hoog niveau nastreeft.

Motoren

Hoog koppel, sterke trekkracht.

De Volkswagen Multivan 6.1 is verkrijgbaar met verschillende motor- en versnellingsbakvarianten. De optionele versnellingsbak met dubbele koppeling (DSG) zonder trekkrachtonderbreking is bovendien bijzonder comfortabel en zuinig. Met de optioneel verkrijgbare vierwielaandrijving 4MOTION blijft dit model minivan het meest terreinvaardige model in zijn segment.

motor Multivan 6.1

Rijhulpsystemen van de Multivan 6.1.

De video rond rijhulpsystemen toont ter illustratie een Crafter bedrijfsvoertuig.