1
1
1

De nieuwe Caddy California

Welkom in de familie: De nieuwe Caddy California

Ontdek de nieuwe vrijheid: Ervaar het nieuwe, opwindende design van de nieuwe Caddy California en laat u inspireren door talrijke innovaties, een doordacht ruimteconcept met vijf stoelen en vele andere nieuwigheden. De nieuwe Caddy California biedt u een comfortabele slaapmogelijkheid, een kleine uittrekbare keuken en een opbergbare klaptafel met klapstoelen. Het totaalconcept wordt vervolledigd met een optioneel bij Volkswagen Zubehör verkrijgbare ruime tent voor vier tot zes personen, die aangesloten kan worden op het voertuig. De tent kan op verzoek ook vrijstaand zijn – dit biedt u een zeer hoge mate van flexibiliteit. U bent op reis comfortabeler onderweg met moderne rijhulpsystemen, u hebt een optimaal overzicht dankzij de hoogwaardige Digital Cockpit en u geniet daarbij van vernieuwend infotainment inclusief mobiele onlinediensten, die zeer eenvoudig kunnen worden opgeroepen via het centrale aanraakscherm (Innovision Cockpit).

Kamperen wanneer u wilt
  • Het uitklapbare bed in de Caddy California.
    Het uitklapbare bed in de Caddy California.

Beter dromen

  • Het uitklapbare bed in de Caddy California.
    Het uitklapbare bed in de Caddy California.

Gewoon eens uitslapen – en dat met een glimlach op het gezicht: Ongeacht de ligpositie zorgen schotelveren onder de matras voor een zeer hoog lig- en slaapcomfort; twee extra monteerbare ventilatieroosters aan bestuurders- en passagierszijde zorgen voor een goede verluchting. Het bed wordt ondersteund door het koetswerk en is daardoor bijzonder gemakkelijk te (de)monteren. Bovendien geniet u hierdoor meer opbergruimte onder het bedframe. Het ruime en comfortabele achterbed in de nieuwe Caddy California biedt u met zijn 1980 mm x 1070 mm veel plaats om te liggen, te ontspannen en te genieten. In combinatie met het optioneel verkrijgbare glazen panoramadak kunt u de sterren dan een goede nacht wensen.

Verdere highlights

Comfortabeler dimmen

In de nieuwe Caddy California geniet u tijdens een tussenstop of op uw reisbestemming in alle opzichten van een gezellige atmosfeer: eenvoudig te installeren gordijnen beschermen tegen ongewenste blikken van buitenaf en de dimbare verlichting in het interieur maakt het binnen nog knusser. Zo geniet u door het warme witte licht van een aangename en tegelijkertijd goede verlichting van het woongedeelte.

Praktischer zitten

Ideaal opgeborgen en snel gemonteerd. De nieuwe Caddy California maakt het u gemakkelijk: In een opbergtas onder het ligvlak bevinden zich twee klapstoelen en een klaptafel – zo hebt u altijd een zitmogelijkheid bij de hand en kunt u nog meer genieten van het eten dat u net hebt klaargemaakt. Voor het vertrek wordt het kampeermeubilair weer veilig opgeborgen, waarna de reis kan worden verdergezet.
Vooruitgang in de volgende generatie

Intuïtief te bedienen

Het interieur van de Caddy California werd volledig nieuw ontworpen en verregaand gedigitaliseerd. Voor het eerst is deze mini-camper nu optioneel ook verkrijgbaar met de digitale instrumenten van de Digital Cockpit. Cockpit en infotainment vormen daardoor een geavanceerd digitaal landschap (Innovision Cockpit). Ook heel wat andere bedieningselementen werden gedigitaliseerd: daartoe behoren onder meer een toetsenmodule voor de licht- en zichtfuncties aan het multifunctionele stuurwiel en sneltoetsten voor verschillende menufuncties. Bovendien overtuigt de Caddy California met een actieve verluchting voor de passagiersruimte, comfortabele ergoComfort-stoelen en een nieuw zitconcept: de stoelen van de tweede zitrij kunnen eenvoudig en snel verwijderd worden. Zo beschikt u in een handomdraai over nog meer opbergruimte.

Meer informatie over de nieuwe Caddy California

Wenst u meer informatie over de nieuwe Caddy California?

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.