--:--
1
--:--
1
--:--
1

De nieuwe Caddy

100% nieuw. En nog altijd 100% Caddy.

Het nieuwe zelfbewustzijn: de nieuwe Caddy werd door ons van kop tot teen herwerkt. Zo kreeg hij een nieuw, opwindend design maar ook ultramoderne rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit en vooruitstrevend infotainment (Innovision Cockpit) met mobile onlinediensten. Natuurlijk blijft de nieuwe Caddy zoals u gewoon bent: betrouwbaar, flexibel en geschikt voor elk dagelijks gebruik – alleen is hij nu nóg beter voorbereid op alles wat het leven brengen kan.

Verandering leidt tot vooruitgang

Intuïtief te bedienen

Het interieur van de Caddy werd volledig nieuw ontworpen en verregaand gedigitaliseerd. Voor het eerst is deze allrounder nu optioneel ook verkrijgbaar met de digitale instrumenten van de Digital Cockpit. Cockpit en infotainment vormen daardoor een geavanceerd digitaal landschap (Innovision Cockpit). Ook heel wat andere bedieningselementen werden gedigitaliseerd: zo zit er onder andere links van het multifunctionele stuurwiel een toetsenmodule voor de licht- en zichtfuncties en onder het infotainmentsysteem een toetsenmodule die rechtstreeks toegang biedt tot verschillende menufuncties. Daar bovenop pakt de Caddy uit met een actieve ventilatie in de passagiersruimte, comfortabele ergoComfort-stoelen met een nieuw zitconcept dat twee individuele zitplaatsen biedt op de derde stoelenrij, en nog veel meer.

Meer informatie over de nieuwe Caddy

Wenst u meer informatie over de vijfde generatie van de Caddy? Bestel dan eenvoudig onze newsletter en houd op die manier steeds de toekomst in het vizier.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.