2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Caddy & Caddy Maxi

De Caddy & Caddy Maxi.

Het blijft allemaal in de familie.

Twee om te winkelen, vijf voor de zomervakantie, zeven voor het verjaardagsfeestje van de kids: de Caddy neemt het leven zoals het komt. De vierde generatie is even betrouwbaar, flexibel en veelzijdig als zijn voorganger, maar nog functioneler en comfortabeler. Daardoor is de Caddy een zeer speciaal voertuig, en de perfecte allrounder.

Vanaf

Vanaf

Schikt zich elke dag naar nieuwe uitdagingen.

De Caddy is voorzien van maximaal zeven comfortabele zetels of meer kofferruimte dankzij de neerklapbare en verwijderbare zitbanken. Een diepe dakconsole schept nog meer ruimte.

Krachtig en zuinig.

De huidige motoren in de Caddy zijn bijzonder soepel en zuinig. Bovendien bieden ze volop rijplezier. Uiteraard voldoen de motoren aan de Euro 6-uitstootnorm.

Volledig ontspannen.

De Caddy is ontworpen als een ruimte waarin u met veel plezier tijd zult doorbrengen. Zijn hoogwaardige audio- en navigatiesystemen en mobiele onlinediensten houden u nog beter op de hoogte. Moderne verwarmings- en ventilatiesystemen zorgen voor een comfortabel klimaat.

Goed gezelschap onderweg.

De Caddy is voorzien van een uitgebreid scala aan veiligheidssystemen en kan worden uitgerust met een groot aantal optionele rijhulpsystemen zoals de ParkPilot en de Adaptive Cruise Control (ACC).

Transformaties.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.