2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Een ultramoderne minivan.

Kan iets wat perfect is nog worden geperfectioneerd? U kunt het altijd proberen: deze generatie van de Multivan houdt consequent vast aan beproefde sterke punten en zet tegelijk nieuwe maatstaven in zijn segment. Samen met onze klanten ontwikkelden we zo de beste minibus met de modernste systemen aan boord op het vlak van infotainment, rijassistentie en veiligheid, maar ook met een ongewijzigd compromisloze multifunctionaliteit. De robuuste en ruime Multivan 6.1: het veelzijdige voertuig voor iedereen die altijd onderweg is.

Highlights 6.1

Interieur van de Multivan 6.1

De toekomst in zicht: het interieur van de Multivan 6.1 blinkt niet alleen uit met de nieuwe, optionele 26 cm (10,25 duim) grote Digital Cockpit, maar ook dankzij de modernste mogelijkheden van de standaard connectiviteit. Die wordt mogelijk gemaakt door de jongste generatie van het modulaire infotainmentsysteem dat onder meer een 23 cm (9,2 duim) groot aanraakscherm op de middenconsole omvat. Bovendien geniet u dankzij een verhoogde zitpositie en een optionele 4-voudig verstelbare lendensteun van een comfortabele zithouding, terwijl talrijke opbergvakken in de minibus alles overzichtelijk houden.

Digitale schermen 6.1

Hoogtepunten Comfort 6.1.

Maak het u gemakkelijk in de nieuwe Multivan 6.1: de rijkelijke en sterk uitgebreide standaarduitrusting en de comfortabele opties maken rijden met deze minibus even gemakkelijk als met een personenwagen. Zo zit u iedere dag ontspannen aan het stuur.

 • Elektromechanische besturing

  Vlot naar uw bestemming met uw Multivan.

  De elektromechanische besturing in de Multivan 6.1 biedt actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties. Bovendien vormt het nieuwe servoconcept de basis voor de modernste rijhulpsystemen in dit utilitair voertuig.

 • Stoelaanbod

  Doorgedreven zitcomfort.

  De Multivan 6.1 is standaard uitgerust met uiterst comfortabele stoelen met optioneel een 4-voudig verstelbare lendensteun. Uniek: de in de minivan verkrijgbare individuele stoelen kunnen in een handomdraai worden gedraaid en variabel verschoven.

 • Gsm-interface Comfort

  Optimaal geconnecteerd.

  De standaard gsm-interface Comfort maakt communiceren nog eenvoudiger, en naargelang het model kan uw smartphone draadloos worden opgeladen. Daarbij blijven uw handen waar ze horen: aan het stuur.

Rijdynamiek 6.1.

De moderne BlueMotion Technology-motortechniek in de Multivan 6.1 onderscheidt zich door vermogen, trekkracht en zuinigheid. De perfecte keuze voor wie vaak onderweg is en toch rijdynamiek op een hoog niveau nastreeft.

Rijhulpsystemen van de Multivan 6.1.

Meer informatie.