2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
De nieuwe Crafter Bestelwagen.

De nieuwe Crafter Bestelwagen.

De nieuwe Crafter. De nieuwe grootheid.

Er zijn heel wat redenen om voor de nieuwe Crafter te kiezen. De belangrijkste is echter dat hij nog voor zijn marktintroductie tot 'International Van of the Year 2017' werd verkozen. De zuinige, functionele en praktische Crafter overtuigt met uitstekende producteigenschappen en tal van innovaties die uw dagdagelijkse werkzaamheden verlichten.

Vanaf

Vanaf

Beste laadmogelijkheden en ladingbeveiliging.

Dankzij een 1.311 mm brede schuifdeuropening, een tot 2.196 mm hoge laadruimte en een 100 mm lagere laaddrempel pakt de nieuwe Crafter uit met de beste laadmogelijkheden van zijn klasse. Voor nog meer flexibiliteit in de laadruimte zorgen de optionele universele laadvloer en de standaard voorbereiding voor inbouwkasten.

Drie aandrijfsystemen. Twee versnellingsbakken. Alles combineerbaar.

De nieuwe Crafter is het enige voertuig in zijn klasse met zes combinaties van aandrijfsysteem en versnellingsbak. U kunt voor-, achter-5 of vierwielaandrijving 4MOTION5 naar wens combineren met een 8-trapsautomaat of een manuele 6-versnellingsbak.

Comfort begint waar de vanzelfsprekendheid ophoudt.

Zijn optionele geveerde 'ergoComfort'-zetel, weldoordachte opbergmogelijkheden en talrijke extra's maken van de ruime bestuurderscabine van de nieuwe Crafter de ideale werkplek voor kilometervreters.

Meedenken en zorg dragen.

Met zijn innovatieve rijassistentie- en intelligente veiligheidssystemen beheerst de nieuwe Crafter lastige verkeerssituaties vooruitziend. Mooi neveneffect: lage reparatie- en onderhoudskosten, die duidelijk lager uitvallen dan bij het vorige model.

Vind hier alle gedetailleerde afmetingen.

Meer informatie.

Ontdek meer details over de Crafter Bestelwagen.

Tot uw dienst.