2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

De nieuwe Crafter Chassis.

De perfecte basis voor individuele opbouwsystemen.

Individualiteit begint waar het alledaagse eindigt. Wie zijn eigen ideeën wil realiseren, heeft een duurzame basis nodig. De nieuwe Crafter Chassis is de juiste keuze als u op zoek bent naar een op maat gemaakte transportoplossing.

Vanaf

Vanaf

Even veelzijdig als uw projecten.

Het maakt niet uit waarvoor u de nieuwe Crafter Chassis wilt gebruiken, hij is net zo divers als de werkzaamheden die u ermee wilt uitvoeren. Als hulpverleningsvoertuig, kipper, koelwagen of takelwagen: de Crafter Chassis houdt uw bedrijf helemaal volgens uw wensen in beweging.

Drie aandrijfsystemen. Twee versnellingsbakken. Allemaal combineerbaar.

De nieuwe Crafter is het enige voertuig in zijn klasse met zes combinaties van aandrijfsysteem en versnellingsbak. U kunt voor-, achter- of vierwielaandrijving 4MOTION naar wens combineren met een 8-trapsautomaat of een manuele 6-versnellingsbak.

Comfort begint waar vanzelfsprekendheid stopt.

Zijn optionele geveerde ergoComfort-zetel, weldoordachte opbergmogelijkheden en talrijke extra's maken van de ruime bestuurderscabine van de nieuwe Crafter de ideale werkplek voor kilometervreters.

Meedenken en zorg dragen.

Met zijn innovatieve rijassistentie- en intelligente veiligheidssystemen beheerst de nieuwe Crafter lastige verkeerssituaties vooruitziend. Mooi neveneffect: lage reparatie- en onderhoudskosten, die duidelijk lager uitvallen dan bij het vorige model.

Vind hier alle gedetailleerde afmetingen.

Meer informatie.

Ontdek meer details over de Crafter Pick-up.

Tot uw dienst.