2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
De nieuwe Crafter Pick-up.

De nieuwe Crafter Pick-up.

Personen- & materiaalvervoer. Alles in één pakket.

De nieuwe Crafter Pick-up is gemaakt voor het echt zware werk. Want hij kan evenveel aan als zijn bestuurder en kan heel wat slikken: hoewel hij niet al het werk van u kan overnemen, beschikt hij over tal van kenmerken die uw dagdagelijkse werkzaamheden verlichten.

Vanaf

Vanaf

Voor alles wat u moet transporteren.

De nieuwe Crafter Pick-up overtuigt met zijn laadvlak, zijn uitrusting en zijn aanbod aan zitplaatsen. Het grote aantal varianten maakt dat hij perfect kan worden aangepast aan verschillende gebruiksprofielen. Zijn laadvlak met een oppervlakte tot 9,6 m² helpt je alles te vervoeren. Hij is verkrijgbaar met een enkele cabine met maximaal drie zitplaatsen en een dubbele cabine met maximaal zeven zitplaatsen.

Drie aandrijfsystemen. Twee versnellingsbakken. Allemaal combineerbaar.

De nieuwe Crafter is het enige voertuig in zijn klasse met zes combinaties van aandrijfsysteem en versnellingsbak: u kunt voor-, achter- of vierwielaandrijving 4MOTION naar wens combineren met een 8-trapsautomaat of een manuele 6-versnellingsbak.

Comfort begint waar de vanzelfsprekendheid stopt.

Zijn optionele geveerde 'ergoComfort'-zetel , weldoordachte opbergmogelijkheden en talrijke extra's maken van de ruime bestuurderscabine van de nieuwe Crafter de ideale werkplek voor kilometervreters.

Meedenken en zorg dragen.

Met zijn innovatieve rijassistentie- en intelligente veiligheidssystemen beheerst de nieuwe Crafter lastige verkeerssituaties vooruitziend. Mooi neveneffect: lage reparatie- en onderhoudskosten, die duidelijk lager uitvallen dan bij het vorige model.

Vind hier alle gedetailleerde afmetingen.

Meer informatie.

Ontdek meer details over de Crafter Pick-up.

Tot uw dienst.