2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

De nieuwe Grand California.

Ontdekken wat absolute vrijheid betekent: aan boord van de nieuwe Grand California 600 en Grand California 680.

Sommigen noemen het een ‘verlangen naar verre landen’. Anderen noemen het “zin in avontuur”. Maar hoe je het noemt, maakt eigenlijk niet uit. Iedereen bij wie het reizen in het bloed zit, herkent immers het gevoel: het hunkeren naar onbekende oorden. De hartstochtelijke hekel om alles tot in de puntjes te plannen. De drang om gewoon te vertrekken en op ontdekking te gaan. Al decennia lang staat de California synoniem voor deze vorm van vrijheid. Zijn grote broer, de nieuwe Grand California, biedt nog meer onafhankelijkheid. Met de Grand California heb je immers overal je volledig uitgeruste vakantiehuis inclusief keuken, slaapruimte en douche bij. Hieronder vind je heel wat informatie over dit nieuwe huis op wielen en ook interessante reistips voor een onvergetelijke vakantie. Veel plezier!

‘Grand’ vakantie maal twee.

Heel wat mensen reizen als koppel. Anderen trekken er met het volledige gezin op uit. De ene wil zoveel mogelijk plaats, de andere wil een zo groot mogelijk bed. Om iedereen het perfecte vakantiehuis te kunnen aanbieden, wordt de Grand California meteen in twee versies op de markt gebracht. Zo is er altijd een die bij uw stijl van reizen en leven past.

Vijf ruimtes voor een grootse thuis.

Wegdromen in de gezellige slaapkamer. Allerhande lekkernijen klaarstoven in de keuken. Samen lachten, praten en eten in de leefruimte. Je klaarmaken in de natte cel om ontspannen aan de dag te beginnen. En ondertussen onder de blote hemel wonen. Samen tijd doorbrengen — of ieder wat tijd voor zichzelf nemen. Het is vaak nergens beter dan binnen je eigen vier muren! Daarom zorgen de verschillende woonruimtes aan boord van de nieuwe Grand California ervoor dat je je thuisvoelt waar ook ter wereld.

 • ‘Grand’ slaapkamers.

  Lig je graag schuin, dwars of languit? Hier kan je liggen hoe je maar wil.

  En laten we eerlijk zijn: iedereen slaapt toch gewoon het liefst in zijn eigen bed. Het hoofdkussen heeft precies de juiste vulling. En de matras veert precies voldoende mee. Daarom is in dit rijdende vakantiehuis voor iedereen een eigen slaapplaats voorzien. De nieuwe Grand California 600 biedt ruimte aan vier personen dankzij twee knusse hoogslapers onder een groot dakluik en een ruim, dwars opgesteld bed achterin. In de nieuwe Grand California 680 zorgt een vorstelijk overlangs opgesteld bed voor dat extra tikkeltje comfort. Slaapwel!

 • Aparte badkamer.

  Wassen, douchen, welbehagen.

  Wie ooit al eens in het holst van de nacht op een camping naar de wasruimtes is gestrompeld, die weet het wel: comfortabel is anders. Om nog maar te zwijgen van de ijskoude gemeenschappelijke douches of de staanplaatsen waar geen van beide voorhanden zijn. Een beetje comfort is niet te veel gevraagd voor wie in zijn vakantie graag onafhankelijk is. Geen toeval dus dat de nieuwe Grand California over een volledige badkamer beschikt. Tot nooit meer campingwasruimtes!

 • Keuken versie Grand California.

  Wat je zelf kookt, smaakt het best.

  Zeevruchten van de plaatselijke markt die de lokale visser diezelfde ochtend nog in zijn netten ving. Sinaasappelen die je zelf in het boomgaardje achter de dichtstbijzijnde boerderij bent gaan plukken. Tomaten die naar het zuiden en de zon ruiken. Wie wil er nu in een restaurant zitten wanneer de beste regionale lekkernijen op wandelafstand van het vakantiehuis te krijgen zijn? Dankzij een volledig uitgerust keukenblok met gasfornuis, spoelbak, koelkast en erg veel opbergruimte kan je in de nieuwe Grand California de lokale specialiteiten eenvoudigweg zelf bereiden.

 • Leefruimte Grand California.

  De mooiste ontmoetingsplaats van het hoge noorden tot diep in het zuiden.

  De leefruimte vormt het middelpunt van iedere thuis. Zelfs wanneer iedereen zijn eigen weg gaat, komt alles hier weer samen. In de Grand California biedt een moderne eetruimte veel plaats om te spelen, lezen, films te bekijken, bij te kletsen en simpelweg samen te zijn. En daar draait vakantie toch om, niet?

 • Openluchtruimte Grand California

  Met één stap de wijde wereld in.

  Wanneer de zon een hele dag schijnt, de avonden niet lang genoeg kunnen duren en een dunne trui volstaat om een hele nacht buiten te zitten, kan je nauwelijks genoeg tijd in de openlucht doorbrengen. Daarom pakt de Grand California uit met nog meer ruimte: simpelweg de elektrische trede uitschuiven en je geniet van de gezelligste openluchtruimte, al dan niet voorzien van kampeermeubilair.

Altijd aan boord: standaarduitrusting Grand California.

Wij willen dat je kan vertrouwen op je Volkswagen Bedrijfsvoertuig. Daarom maken comfort, veiligheid en betrouwbaarheid voor ons deel uit van de standaarduitrusting. Het maakt daarbij niet uit voor welk uitrustingsniveau je kiest.

Reistips voor de Grand California.

Met een paar eenvoudige tips wordt iedere vakantie nog mooier, zowel in binnen- als buitenland. Voor het inpakken, rijden en arriveren ter bestemming zijn een paar tips altijd handig.