Un ID. Buzz et un ID. Buzz Cargo devant une la silhouette d’une ville au coucher du soleil et avec un jeune couple.

Ontdek de laatste nieuwigheden over de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Ontdek de laatste nieuwigheden over de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Bent u geïnteresseerd in de ID. Buzz of de ID. Buzz Cargo? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze nieuwsbrief geeft u informatie uit de eerste hand. Registreer u en beleef de heruitvinding van een icoon aan de hand van artikels, boeiende reportages, video’s en foto's. Exclusief te ontdekken in deze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief ID. BuzzOpens an external link

Ontdek de ID. Buzz Cargo en de succesverhalen van 3 innovatieve ondernemers

Je wacht al een tijdje in spanning af, maar de ID. Buzz Cargo is er nu echt bijna! Deze 100% elektrische  bestelwagen (concept car) werd aan het grote publiek voorgesteld tijdens de jaarlijkse TNW Conference (The Next Web), die plaatsvond in Amsterdam van 30 september tot 1 oktober 2021. Tijdens dit evenement worden nieuwe technologieën en Europese start-ups in de spotlights gezet, en wij hebben er 3 innovatieve ondernemers ontmoet. Laat je inspireren door hun succesverhalen en ontdek hoe elk project, net zoals de ID. Buzz Cargo, bijdraagt tot een duurzamere wereld.

ID. Buzz Cargo: gebouwd voor de stad van morgen

Wat als succes in de toekomst niet meer te maken zou hebben met het verplaatsen van goederen en geld, maar met het bewegen van mensen? Ontdek de ID. Buzz Cargo, de 100% elektrische bestelwagen van Volkswagen, gebouwd voor de stad van morgen.

--:--

Project Cece: duurzame mode

Melissa Andrew is de oprichtster van Project Cece, de grootste zoekmachine voor duurzame mode. De ID. Buzz Cargo herkent zich helemaal in haar missie, aangezien deze bestelwagen zonder lokale CO2-uitstoot geproduceerd wordt en er zelf ook geen uitstoot tijdens het rijden.

--:--

VYTAL: herbruikbare verpakkingen

Tim Breker ontwikkelde een digitaal herbruikbaar verpakkingssysteem voor afhaalmaaltijden. VYTAL is een goedkoop, duurzaam alternatief voor wegwerpverpakkingen. Net zoals de ID. Buzz, heeft Tim met VYTAL een bestaand concept volledig heruitgevonden!

--:--

Trunkrs: duurzame leverdienst

Jan Wijn is de oprichter van de start-up Trunkrs, een efficiënte en duurzame leverdienst voor pakketjes. Zijn belofte: emissievrije leveringen tegen eind 2022. En dat is exact waarmee de ID. Buzz Cargo gaat helpen!

--:--

Nu aanmelden voor de nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief mag je verwachten

  • Actuele informatie, foto's en video's over de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo;
  • Exclusieve verslaggeving van beurzen en evenementen met de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo;
  • Aankondigingen van boeiende acties en spannende data.

Nieuwsbrief ID. BuzzOpens an external link

Nieuwsbrief ID. Buzz CargoOpens an external link