2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
onze campers

Onze campers.

Voel u thuis, overal ter wereld.

Of u nu thuis bent of op reis, de California en de Caddy Beach zijn het ideale reis- en vrijetijdsvoertuig waarin u zich overal thuis voelt. Geniet van de efficiënte motoren, de hoogwaardige interieurinrichtingen, de moderne infotainment- en rijassistentiesystemen en de innovatieve mobiele onlinediensten. Dat is pas grenzeloze vrijheid.

Mobicar California grijs open

Mobicar.

Paleis 11 van 13 tot 17 oktober.

California bruin gele blauw

De California.

Welkom in hotel California.

Of luxe niet zo belangrijk is voor u, of net wel, de California is de camper waarmee u met veel plezier op reis vertrekt. Want u weet dat u in een kleine ruimte zal beschikken over een groot comfort. En dat in een gezellige sfeer. U hoeft alleen te kiezen uit drie verschillende uitvoeringen, u pakt uw koffers en u bent weg!

California.

 • California Beach.

  Strandliefhebber of surfer? Deze camper biedt enorm veel ruimte voor uw bagage én een bed van 1,5 op 2 meter. Zijn exclusieve koetswerkkleur en velgen zorgen voor extra karakter. En hij is minder dan 2 meter hoog. Dat komt goed van pas bij het vinden van het ideale parkeerplaatsje.

  Ontdek alles
 • California Coast.

  Zelfs ver weg van thuis kunt u eten zoals thuis. Dankzij een volledig functioneel keukenblok, een ruime compressorkoelbox en voldoende opbergruimte voor alle ingrediënten. Bovendien eet u altijd op een plaats met een mooi uitzicht: u parkeert de California Coast waar u wil, want hij is minder dan 2 meter hoog. Ook handig is het feit dat u ’m inschrijft als motorhome, dus u betaalt geen belasting op de inverkeerstelling.

  Ontdek alles
 • California Ocean.

  Iets meer stijl, iets meer luxe, iets meer comfort. Al het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit. En het hefdak is elektrohydraulisch bedienbaar. Zo maakt u extra mooie reizen. Zeker als u heel makkelijk parkeerplaats vindt: de California Ocean is minder dan 2 meter hoog. Dat u geen belasting op de inverkeerstelling moet betalen door zijn inschrijving als motorhome is mooi meegenomen.

  Ontdek alles
Caddy Maxi Beach zand 3/4 zee achtergrond

De Caddy Beach.

U ziet ’m van Oostende tot het zuiden van Spanje.

Ondoorzichtige gordijnen voor de voorruit, gordijnen met magneten voor de zijruiten, een groot comfortabel bed en praktische opbergvakken zijn standaard. Meer heeft u eigenlijk niet nodig om eropuit te trekken.

California XXL

De nieuwe Grand California.

Ruimte voor alles en iedereen.

Deze camper is gebaseerd op de Crafter. Zijn verhoogde dak, zijn keukenblok en de geïntegreerde badkamer zorgen voor een ongeëvenaard comfort onderweg. Dankzij het innovatieve koetswerk en het doordachte interieur is de Grand California de ultieme camper. Om iedereen het perfecte vakantiehuis te kunnen aanbieden, wordt de Grand California meteen in twee versies op de markt gebracht. Zo is er altijd een die bij uw stijl van reizen en leven past.