2.14.87.1, 2019-04-02 08:54:09
De nieuwe Crafter
1

De nieuwe Crafter.

De nieuwe Crafter. De nieuwe dimensie.

Praktisch, zuinig en innovatief als ooit tevoren. Met de nieuwe Crafter hebben we een bedrijfsvoertuig als geen ander gebouwd. Hij is volledig nieuw ontwikkeld en biedt klantgerichte transportoplossingen met minimale gebruikskosten. De nieuwe Crafter is speciaal ontworpen volgens de vereisten en verwachtingen van de diverse klantengroepen, waardoor hij het beste bedrijfsvoertuig in zijn klasse is. De volledig nieuwe fabriek, die speciaal voor de Crafter is gebouwd in het Poolse Wrzesnia, gebruikt hypermoderne productiemethodes. 100% Volkswagen Commercial Vehicles, 100% innovatie.

Beste laadmogelijkheden en laadbeveiliging.

De nieuwe Crafter maakt indruk met de beste laadmogelijkheden in zijn klasse dankzij de schuifdeuren met een opening tot 1.311 millimeter, een tot 2.196 millimeter hoge laadruimte en een 100 millimeter lagere laaddrempel. De optionele universele laadvloer en af fabriek voorbereiding voor kastsystemen zorgen voor nog meer flexibiliteit van de laadruimte.

Het enige voertuig in zijn klasse met een 8-trapsautomaat 2 voor drie verschillende aandrijfsystemen.3

Altijd in de juiste versnelling: de Crafter is het enige voertuig in zijn klasse dat zijn bestuurder een 8-trapsautomaat biedt die combineerbaar is met alle aandrijfsystemen. Daarmee laat hij zich comfortabel en ook brandstofefficiënt rijden, zelfs in druk stadsverkeer.

De beste bestuurdersplaats.

Comfort begint waar zakelijkheid eindigt: Zijn ergoComfort-zetel met vering, slimme opbergmogelijkheden en talrijke andere extra's maken van de cockpit van de Crafter een comfortabele werkplek voor bestuurders die veel tijd doorbrengen onderweg.

Perfect voor in de stad.

Dankzij zijn innovatieve rijassistentie- en veiligheidssystemen kan de Crafter veilig en betrouwbaar overweg met bijna elke situatie in druk stadsverkeer.

Transformaties.

Vind hier alle gedetailleerde afmetingen.

image

Vind uw voertuig.

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle
specificaties van aandrijfsysteem tot laadvermogen.

image

Onze beroepen.

Elk beroep zijn bedrijfsvoertuig. Onze klantoplossingen.

image

Ombouwingen.

Wist u dat wij uw voertuig volledig kunnen aanpassen aan uw noden?

image

Packs en kortingen.

Er is al een Crafter Bestelwagen vanaf 23.500 € excl. BTW.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.