Een gezin wandelt vrolijk naast de stilstaande VW Multivan Energetic.

De nieuwe Multivan

Welkom in een nieuwe wereld

1.
De afgebeelde lichtmetalen velg zal later pas beschikbaar zijn.
2.
De volgende afbeeldingen van het voertuig tonen optionele uitrusting.

Welkom in een nieuwe wereld

De nieuwe Multivan – Van allrounder tot pionier

De nieuwe Multivan getuigt van de modernste innovatie. Met verbeterde veiligheid en slimme connectiviteit is hij klaar voor geconnecteerde mobiliteit. De nieuwe definitie van alledaags gebruiksgemak en multifunctionaliteit markeren de volgende fase in de evolutie van het comfort. En de verscheidenheid aan aandrijvingen is groter dan ooit tevoren met de plug-inhybride3. De nieuwe Multivan staat dus aan het begin van een nieuw tijdperk en biedt een volledig nieuw voertuigconcept dat gemaakt is voor talloze mobiliteitsscenario's. Hij is van de eerste tot de laatste millimeter opnieuw ontwikkeld – en volgt tegelijkertijd het DNA van zijn legendarische voorgangers. De nieuwe Multivan combineert het modernste premium niveau met traditionele allrounderkwaliteiten, overtuigt met superieure veiligheid, expressieve dynamiek en een charismatisch design. Dit maakt de nieuwe Multivan tot de meest vooruitstrevende Bulli ooit. Overtuig uzelf en ontdek nu de nieuwe Multivan.

--:--
Twee jongetjes spelen met speelgoed in de VW Multivan.

Van interieur tot open ruimte
 

De Multivan stond altijd al voor een hoge mate van flexibiliteit – de nieuwe Multivan is niet anders en overtuigt met een interieurconcept dat tot in het kleinste detail opnieuw is uitgedacht: een volledig vlakke vloer tot aan de eerste rij zitplaatsen, het nieuwe, innovatieve railsysteem en de afzonderlijke zitplaatsen, die bijzonder gemakkelijk kunnen worden verwijderd, maken een groot aantal verschillende zitplaatsindelingen mogelijk zonder al te veel moeite. De doorgang tussen de voorstoelen en de passagiersruimte wordt nog comfortabeler gemaakt door het gebruik van een elektromechanische parkeerrem. En het nieuwe multifunctionele tafeltje3 is niet alleen variabel in positie, maar ook in vorm. Opgeklapt kan het namelijk over de rails tot tussen de voorstoelen worden geschoven en als middenconsole worden gebruikt – het meest variabele tafeltje ooit.

Een meisje reikt naar het glazen panoramadak en tuurt omhoog naar de drone die boven de wagen zweeft.

Van dak tot hemel

Ontdek het ruime en eerste panoramische glazen dak3 dat ooit in een Multivan werd gemonteerd. Hemelse uitzichten en een interieur dat door licht wordt doorstroomd, zorgen voor een nog groter gevoel van ruimte. Bovendien bereikt de nieuwe Multivan een nog grotere maximale interieurhoogte met het tweedelige panoramische glazen dak3 in het midden. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78%. Dit tilt het premium comfort dat typisch is voor een Multivan naar een nieuw niveau.

Een man met een oplaadkabel in zijn hand en een meisje met een helm voor de VW Multivan Energetic.

Aandrijving met een alternatief

Zuiver elektrisch door de stad zoemen? Met de nieuwe Multivan als plug-inhybride3 is ook dat mogelijk. Het juiste antwoord voor een nieuw tijdperk en meer dan een statement – de nieuwe aandrijving tilt de rijervaring met de nieuwe Multivan naar een hoger niveau. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat gemiddelde dagelijkse afstanden puur elektrisch kunnen worden afgelegd. Voor u betekent dit: nieuw gedefinieerd rijplezier, lager brandstofverbruik, plaatselijk CO2-neutrale werking in zuiver elektrische modus en flexibiliteit in het rijbereik.

Testrit

Ervaar zelf het comfort, ontdek het nieuwe interieurconcept en laat u overtuigen door de plug-inhybride aandrijving.

Alle hoogtepunten van de nieuwe Multivan in een video

Wil u nog meer zien van de nieuwe Multivan? Bezoek dan onze nieuwe Multivan mediatheek. Hier vindt u alle video's: van het royale panoramische glazen dak3 als designaccent over de opnieuw gedefinieerde bruikbaarheid voor alledag met de gemakkelijk uitneembare afzonderlijke stoelen tot innovaties die hun première beleven in de nieuwe Multivan. Maak het podium vrij voor de nieuwe Multivan!

Meer over de nieuwe Multivan

De highlights in de kijker

Design, technologie en aandrijvingsvarianten: hier ontdekt u alle highlights van de nieuwe Multivan.

De nieuwe Multivan in de mediatheek

Wil u nog meer zien van de nieuwe Multivan? Bezoek dan onze nieuwe Multivan-mediatheek.

De technische gegevens van de nieuwe Multivan

Afmetingen, configuraties van de stoelen en laadvermogen: feiten en cijfers over de nieuwe Multivan.

Hou me op de hoogte!

Schrijf u nu in op de nieuwsbrief. Klik op de link, selecteer de Multivan als uw interesse, doorsturen en klaar!