2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Iconisch en helemaal vernieuwd.

Kan men iets wat perfect is, nog perfectioneren? Het is minstens het proberen waard: deze generatie Transporters bouwt verder op bewezen sterktes en zet nieuwe maatstaven in zijn segment. Samen met onze klanten hebben we onze trouwste gezel immers doorontwikkeld en hem uitgerust met nieuwigheden die de werkdag aangenaam maken, met de modernste rijhulp-, veiligheids-, en infotainmentsystemen. Daarbij stond een onveranderde compromisloze multifunctionaliteit in het dagelijkse leven centraal. De robuuste en ruime Transporter 6.1: de bestelbus voor iedereen die elke dag opnieuw behoorlijk wat te doen heeft.

Highlights.

Interieur.

Naast de nieuwe, gemoderniseerde cockpit springt het interieur van de Transporter 6.1 in het oog met details zoals de onderdoorlaadfunctie voor lange voorwerpen, de optionele laadruimtevergrendeling die toelaat de bestuurderscabine af te sluiten van de laadruimte of het afsluitbare vak onder de optionele dubbele bank aan passagierszijde. Bovendien overtuigt deze nieuwe bestelbus met de modernste mogelijkheden inzake standaard connectiviteit dankzij de nieuwste generatie infotainmentsystemen. Daarnaast zorgen een verhoogde zitpositie voor een beter overzicht en talrijke opbergvakken voor orde in het voertuig.

Digitale weergave.

Comfort

Maak het uzelf comfortabel in uw Transporter 6.1: de lijvige en aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting alsook de comfortabele extra’s hebben een ongecompliceerd gebruik tot gevolg. Of: elke werkdag volledig ontspannen genieten achter het stuur.

 • Elektromechanische stuurinrichting

  Op uw dooie gemak naar uw bestemming.

  De elektromechanische stuurinrichting in de Transporter 6.1 biedt u actieve en adaptieve ondersteuning in bijna alle rijsituaties en vormt de basis voor de modernste rijhulpsystemen in de bestelbus.

 • Stoelaanbod

  Hoogstaand zitcomfort.

  De Volkswagen Transporter 6.1 beschikt af fabriek over een geoptimaliseerde, ergonomische bestuurdersplaats met een traploos verstelbaar stuur. Uniek: het afsluitbare vak onder de optionele dubbele zitbank aan passagierszijde biedt bijkomende bescherming voor uw waardevolle voorwerpen.

 • Telefooninterface Comfort

  Optimaal verbonden.

  De optioneel bestelbare telefooninterface Comfort verzekert u van een vlotte communicatie en uw smartphone wordt, afhankelijk van het model, draadloos opgeladen. Uw handen blijven waar ze thuishoren: veilig aan het stuur.

Rijdynamiek

De moderne BlueMotion-motortechnologie in de Transporter 6.1 onderscheidt zich door krachtige prestaties, trekkracht en zuinigheid. De perfecte keuze als u veel onderweg bent en toch wilt genieten van rijdynamiek op hoog niveau.

Rijhulpsystemen

Meer informatie.