2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Transporter Bestelwagen

Transporter Bestelwagen.

Voor alle veeleisende jobs.

De Transporter Bestelwagen gaat al meer dan 70 jaar geen enkele uitdaging uit de weg. Vandaar geen compromissen voor de laadruimte als het gaat om functionaliteit en veelzijdigheid. Uitmuntend vakmanschap is de basis voor efficiëntie. En zorgt ervoor dat de bestelwagen opgewassen is tegen alle uitdagingen die hij voorgeschoteld krijgt. Met twee wielbasissen en drie dakhoogten biedt het gamma laadvolumes tot 9,3 m³ en laadvermogens tot 1,4 ton.

Vanaf

Vanaf

Maximale flexibiliteit.

Met zijn hoogwaardige interieur en ruim bemeten laadruimte biedt de Transporter Bestelwagen een uitstekende functionaliteit en veelzijdigheid. Een uitgebreid gamma van accessoires biedt oplossingen voor al uw specifieke behoeften.

Geavanceerde motortechnologie.

De nieuwste motorgeneratie van de Transporter Bestelwagen pakt uit met een overtuigend laag brandstofverbruik. Baanbrekende technologieën zorgen voor nog meer brandstofbesparing.

Hoogwaardige comfortuitrusting.

Intelligente mobiele onlinediensten, hoogwaardige infotainmentsystemen of verwarmings- en klimaatregelingsystemen: de comfortuitrusting in de Transporter Bestelwagen maakt uw verplaatsing zo aangenaam mogelijk.

Geavanceerde technologie voor onderweg.

Innovatieve rijhulp- en veiligheidssystemen staan u bij in noodsituaties en helpen om gevaar te vermijden.

Vind hier alle gedetailleerde afmetingen.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.