2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
De Transporter Chassis blauwe weergave van bovenaf turkooizen achtergrond
1

De Transporter Chassis, de basis om op te bouwen.

De Transporter Chassis is het enige voertuig in zijn klasse met een laadvermogen tot 1.653 kg voor tal van verschillende opbouwen. Om de toegestane asbelasting achteraan te verhogen, evenals de maximaal toegelaten massa tot 3,5 ton, is de Transporter ook verkrijgbaar als trekker die kan worden gecombineerd met speciale trailers van diverse fabrikanten.

Onze promo’s, packs en speciale series.

Ontdek alle voordelen van de Transporter Chassis.

De perfecte opbouwoplossing.

De Transporter Chassis houdt uw opties open. Een uitgebreide keuze aan tonnages, voertuiglengtes en wielbasissen om de ideale combinatie voor uw opbouw te vinden. Uw specifieke opbouw kan met behulp van gestandaardiseerde bevestigingspunten gemakkelijk en veilig gemonteerd worden op het extreem robuuste en hoedvormige profielframe. De optionele console op het dashboard met een DIN-1-uitsparing biedt ruimte voor opbouwspecifieke schakelaars.

Geavanceerde motortechnologie.

De nieuwste motorgeneratie van de Transporter Chassis pakt uit met een overtuigend laag brandstofverbruik. Baanbrekende technologieën zorgen voor nog meer brandstofbesparing.

Comfortabel onderweg.

Zijn intelligente mobiele onlinediensten, zijn kwalitatief hoogwaardige infotainmentsystemen en zijn moderne verwarming en airconditioning maken elke verplaatsing met de Transporter Chassis bijzonder comfortabel.

Geavanceerde systemen voor onderweg.

Innovatieve rijhulp- en veiligheidssystemen staan u bij in noodsituaties en helpen u om gevaar te vermijden.

Vind hier alle gedetailleerde afmetingen.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.