2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Transporter Pick-up

De Transporter Pick-up.

Perfect opgewassen tegen elke uitdaging.

De Transporter Pick-up geeft de term 'prestatie' een nieuwe dimensie: zwaardere machines, meer materiaal, meer laadvermogen, meer mankracht. Het modulaire concept houdt in dat het laadvlak, de uitrusting en de passagierscapaciteit perfect aansluiten bij uw behoeften. Het onderstel is verkrijgbaar met een optionele ophanging voor slechte wegen en een schokdemping voor gebruik op onverhard terrein.

Vanaf

Vanaf

Klaar voor elke job.

Dankzij een modulair systeem kan de Transporter Pick-up de perfecte configuratie van laadoppervlak en uitrusting aanbieden. Hij biedt ook ruimte voor maximaal 6 personen.

Geavanceerde motortechnologie.

De nieuwste motorgeneratie van de Transporter Pick-up pakt uit met een overtuigend laag brandstofverbruik. Baanbrekende technologieën zorgen voor nog meer brandstofbesparing.

Goed doordacht.

Comfortfuncties zoals een moderne verwarming en klimaatregeling of kwalitatief hoogwaardige infotainmentsystemen maken van elke verplaatsing met de Transporter Pick-up een waar genot.

Een hoge veiligheidsgraad tijdens elke rit.

Innovatieve rijhulp- en veiligheidssystemen staan u bij in noodsituaties en helpen u om gevaar te vermijden. Kijk uit naar een echt allround talent.

Vind hier alle gedetailleerde afmetingen.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.