2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Volkswagen en Apple Music - volop genieten van muziek tijdens elke rit.

Apple Music – moet u beluisterd hebben.

Hetzij op een toestel van Apple of op uw Android smartphone: met Apple Music beschikt u reclamevrij over meer dan 50 miljoen songs die u zowel online als offline kan beluisteren. Begin vandaag nog met streamen.
image

Zoveel afwisseling vind je bijna nergens: met Apple Music kiest u uit meer dan 50 miljoen songs uw favorieten. U kunt ook heel makkelijk nieuwe artiesten tot uw favorieten maken want de grote sterkte van Apple Music zijn de gepersonaliseerde aanbevelingen. Zij zijn gebaseerd op uw input en de muziek die u in de loop der tijd afspeelt.

Bent u op zoek naar iets nieuws? Ook al is het aanbod gigantisch, snuisteren in de muziekbibliotheek is kinderspel! Geselecteerde afspeellijsten van de redactie van Apple Music en radiozenders per genre nodigen uit tot ontdekken. Nieuwe artiesten en exclusieve content breiden het aanbod regelmatig uit. Nieuwflashes en cultuurinformatie worden aangeboden door Liveradio Beats 1 Radio.

U kunt zich ook door uw vrienden laten inspireren: volg hen en bekijk de songs die ze hebben beluisterd of deel zelf uw eigen tophits en afspeellijsten met hen.

Om het datavolume van uw mobiele telefonie wat te ontzien, kan de muziek van Apple Music ook gedownload worden en rechtstreeks door de smartphone worden afgespeeld. Zo bent u goed voorbereid, ook wanneer u onderweg geen internet heeft. Gestreamd of offline, om het even: Apple Music wordt nooit door reclame onderbroken.

Naast uw iPhone en andere toestellen met iOS kunt u vanzelfsprekend van Apple Music ook gebruik maken op pc, op uw Android-smartphone via een app en dankzij Apple CarPlay™ in uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig heeft u onmiddellijk toegang tot uw songs. Zo kunt u meteen met het streamen beginnen.

Apple CarPlay ™ – de optimale manier om Apple Music in uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig te gebruiken.

Voor de beste muziekbeleving raden we u aan de iPhone via App-Connect met Apple CarPlay™ te verbinden.
image

Met CarPlay™ van Apple bedient u tijdens de rit de gekozen apps op uw iPhone. De bediening van de app is zo eenvoudig als u dat op uw iPhone gewoon bent. Muziek, telefoon, berichten, alles is met een druk op de knop geregeld. Als u dat wenst, kunt u het systeem zelfs via spraak bedienen.

CarPlay werkt met de spraakherkenning van Siri en werd speciaal voor gebruik in de auto ontwikkeld. De voor CarPlay goedgekeurde apps werden speciaal voor gebruik in de wagen geoptimaliseerd. U kunt ze gebruiken terwijl handen en ogen blijven waar ze tijdens het rijden horen.

FAQs.

Nog vragen? Enkele vaak voorkomende oplossingen hebben we hier voor u opgelijst.

Om het bouwjaar van uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig te achterhalen, gelieve te kijken naar de 10de positie van uw chassisnummer (FIN). Een „J“ staat voor bouwjaar 2018, een „K“ staat voor bouwjaar 2019.

U heeft een van de navigatiesystemen Discover Media en Discover Media Plus of de radio Composition Media nodig om alle voordelen van Car-Net te kunnen benutten. Sie benötigen eines der Navigationssysteme „Discover Media“ und „Discover Media Plus“ oder das Radio „Composition Media“, um Umfänge von Car-Net verwenden zu können.

Apple Music is compatibel met iOS vanaf versie 8.4, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay, HomePod, pc, Android vanaf versie 4.3 en Sonos. Apple Music ist mit iOS ab Version 8.4, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay, HomePod, PC, Android ab Version 4.3 und Sonos kompatibel.

Als u Apple Music gebruikt via een mobiele dataverbinding, is dit het geval. U kunt Apple Music uiteraard ook via WLAN beluisteren en content downloaden die u dan offline kunt beluisteren. Op deze manier beperkt u het datagebruik van uw mobiele telefoon. Wat betreft het offline-gebruik dat een keer per maand door Apple wordt gecontroleerd, gelieve erop te letten dat uw lidmaatschap nog geactiveerd is. Hiervoor dient er een online verbinding tot stand te worden gebracht.

Ook wanneer uw Apple ID tot op tien apparaten geïnstalleerd kan worden, kan er slechts vanaf één van die apparaten gelijktijdig muziek worden afgespeeld. Zodra de weergave van een tweede apparaat wordt opgestart, eindigt de overdracht op de eerste.