2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Servicekwaliteit computer analyse

Servicekwaliteit.

Uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig in de beste handen.

U hebt niet zomaar gekozen voor een bedrijfsvoertuig van Volkswagen: u hebt een voertuig nodig dat helemaal aan uw eisen voldoet, en u verwacht diensten op maat om uw voertuig operationeel te houden. De Volkswagen Commercial Vehicles Genuine Service biedt u deze integrale ondersteuning. Ontdek meer over onze kwaliteitsvolle herstellingen en specifiek opgeleide servicemedewerkers.

De voordelen in een oogopslag.

Servicekwaliteit Kwaliteitsvol onderhoud

Kwaliteitsvol onderhoud.

Het prestatievermogen van uw bedrijfsvoertuig wordt elke dag op de proef gesteld. Daarom is het belangrijk dat het regelmatig gecontroleerd wordt. Maar niet elk onderhoud is hetzelfde: zo zijn kostenefficiëntie en waardebehoud erg belangrijk voor uw recent aangeschafte bedrijfsvoertuig. Voor een ouder model zijn slijtageherstellingen en mobiliteitsgarantie meer van tel. Wij bieden u de juiste diensten om de waarde en de prestaties van uw voertuig op lange termijn te handhaven. 

Servicekwaliteit Kwaliteitsvolle herstellingen

Kwaliteitsvolle herstellingen.

Als er iets moet hersteld worden aan uw voertuig, dan is uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig in goede handen bij ons. Met onze innovatieve werkplaatsuitrusting en specifieke werktuigen voor onze bedrijfsvoertuigen kunnen wij al onze diensten professioneel en overeenkomstig de Volkswagen-richtlijnen uitvoeren.

Servicekwaliteit Werkplaatscertificering

Werkplaatscertificering.

Alleen specifiek opgeleide servicemedewerkers werken aan uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig. Onze technici zijn professioneel opgeleid en volgen geregeld trainingen bij vakexperten. Ze hebben een erg grondige kennis van het modelgamma van Volkswagen Commercial Vehicles en recente technologieën. Bovendien zijn ze vertrouwd met onze specifieke werktuigen en diagnoseapparatuur.  

Servicekwaliteit Volkswagen Genuine Parts

Volkswagen Genuine Parts®.

Onze Volkswagen Genuine Parts® zijn synoniem met topkwaliteit: ze worden geregeld getest door onafhankelijke onderzoekscentra, die tevens hun uitstekende eigenschappen bevestigen.