Transporter Caddy Crafter Grijs
Transporter Caddy Crafter Grijs
Transporter Caddy Crafter Grijs

Ombouwingen

Een bedrijfsvoertuig op maat van uw job.

 

Het spreekt voor zich: niet elke job is dezelfde. Daarom vindt u bij ons een bedrijfsvoertuig dat perfect past bij uw beroep, of u nu een kruidenierswinkel hebt of een shuttledienst. Ons ombouwatelier gaat nog een stap verder: zij maken uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig helemaal op maat. Tot slot bieden we ook het ideale voertuig voor personen met een beperkte mobiliteit. 

Elk beroep zijn bedrijfsvoertuig.

Amarok Dark grijs

De handel, de bouw, koeriersdiensten, elk beroep verdient zijn eigen bedrijfsvoertuig. En dat vindt u bij ons.
 

Ons ombouwingsatelier voor specifieke eisen.

Amarok Blue in desert

Soms vereist een beroep dat een bedrijfsvoertuig grondig aangepast wordt. Daarom is er ons ombouwingsatelier, dat met veel expertise maatwerk levert.
 

Vervoer voor personen met beperkte mobiliteit.

Caddy grijs

We vinden dat iedereen zich makkelijk moet kunnen verplaatsen. We hebben dan ook voertuigen die volledig aangepast zijn voor personen met een beperkte mobiliteit.
 

Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there