Beroepen Meneren met different beroepen
Beroepen Meneren met different beroepen
Beroepen Meneren met different beroepen

Ombouwingen per sector

Altijd een oplossing voor uw zaak.

 

Een kruidenier, een werfleider, een landbouwer, allemaal hebben ze een bedrijfsvoertuig nodig dat hun job makkelijker en aangenamer maakt. En rendabeler, natuurlijk. Volkswagen Bedrijfsvoertuigen heeft voor elk type beroep een voertuig dat precies beantwoordt aan de noden van dat beroep. Want om hard te werken hebt u de juiste tools nodig.

Alles voor servicebedrijven en mobiele werkplaatsen.

Klantendienst? Veldwerk? Onze betrouwbare bedrijfsvoertuigen brengen u en uw materiaal snel, comfortabel en veilig naar waar u ook moet zijn.
 

Caddy Van Orange en Crafter pick-up Orange 3/4
Amarok blue 3/4 desert

Alles voor de bouw.

Stevige en krachtige bedrijfsvoertuigen voor kleine en grote werven, die vindt u bij ons. Net als heel aantrekkelijke condities.

Alles voor koeriers en logistieke diensten.

We bieden zuinige voertuigen die weinig onderhoud nodig hebben en die u elke dag kunt inzetten voor korte en lange ritten. De beste keuze voor iedereen die veel onderweg is.

Transporter wit 3/4 schuur
Transporter Pick-up blauw tuinen

Alles voor bosbeheer en landbouw.

Onze stevige bedrijfsvoertuigen met 4MOTION-vierwielaandrijving zijn specifiek ontwikkeld om zonder problemen op boswegen en landbouwomgevingen rond te rijden.
 

Alles voor uw koeltransport.

Volkswagen Bedrijfsvoertuigen biedt oplossingen op maat die beantwoorden aan uw specifieke noden als u bederfelijke goederen of farmaceutische producten vervoert.
 

Caddy wit 3/4 bakkerij

Alles voor vakwerk.

Welke type vakwerk u ook doet, wij zijn er om uw dagelijkse job te vergemakkelijken.
 

Alles voor passagiersvervoer.

Van schoolbussen tot luchthavenshuttles, onze veelzijdige oplossingen voor passagiersvervoer brengen iedereen veilig en comfortabel op zijn bestemming.
 

Multivan Grijs 3/4 luchthaven
Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there