Caddy van achteren
Caddy van achteren
Caddy van achteren

Vervoer van personen met beperkte mobiliteit.

Solidariteit brengt ons vooruit.

Volkswagen wil mobiliteit toegankelijk maken voor iedereen. Dus ook voor personen met een beperkte mobiliteit. Zowel de Caddy als de Multivan zijn aangepast tot in de kleinste details om het vervoer zo vlot en aangenaam mogelijk te maken. Want er bestaat nu eenmaal een Volkswagen voor ieder van ons.

Caddy wit van achteren

De Caddy met ingang en helling achteraan.

De vloer is vanachter verlaagd en uitgerust met een duurzame en makkelijk te onderhouden platform. U duwt een rolstoel makkelijk tot in de passagiersruimte, dankzij de praktische, uitvouwbare oprijplaat met een antisliplaag. Binnenin is de rolstoel stevig vastgemaakt met twee elektrische gordels vooraan en twee terugtrekkende gordels achteraan. Verder is ook het professionele Future Safe-systeem met hoofd- en rugbescherming beschikbaar. De passagier is ook beveiligd met een schouder- en schootgordel.
 

De Multivan.

Deze Multivan is uitgerust met een groot liftplatform dat een laadvermogen tot 300 kg biedt. Hiermee is de K90-lift de perfecte oplossing voor elektrische rolstoelen. Na gebruik verdwijnt hij gewoon in een compartiment onder het voertuig. Deze lift is verkrijgbaar in verschillende lengtes.
 

Multivan wit 3/4
Crafter dark grijs van achteren

De Crafter.

Binnenkort ook verkrijgbaar op de Crafter.

Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there