2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Belgium VW club tentoonstellingsmodellen

Belgian VW Club.

Belgian VW club lid worden autorace

Lid worden.

Fan van Volkswagen en/of autosport? Wilt u graag uw kennis en passie delen met anderen? Word lid van de Belgian VW Club! Ontmoet andere gepassioneerde leden, neem deel aan activiteiten, race met auto’s waar u altijd al van droomde,…

Lid worden van de Belgian VW Club is meer dan alleen een hobby. De VW Club biedt autosportliefhebbers of fans van Volkswagen:

 • de kans om samen aan tal van activiteiten deel te nemen,
 • van korting te genieten in de e-shop van Volkswagen en op Volkswagen-wisselstukken,
 • het VW Club-magazine te ontvangen, ...

De club telt al 1 600 leden, die elkaar regelmatig ontmoeten om hun passie te delen. U kan onder andere racen met echte Volkswagen-racewagens, met of zonder ervaring, of met uw eigen wagen op het circuit van Zolder tijdens de clubdag.
 

Belgian VW club Classics-lid worden classiek cars

Classics-lid worden.

Heeft u naast Volkswagen nog een zwak voor oldtimers? Zoals de naam al doet vermoeden wordt hier aandacht gevestigd op de erfenis van Volkswagen. Kom en vervoeg de andere 180 Classics-leden.

Volkswagen draagt veel geschiedenis met zich mee. Dit speelt in het voordeel van de liefhebbers van oude auto’s.

Lid worden van Classics biedt u:

 • de mogelijkheid om uw passie en kennis te delen met andere Leden.
 • U kan deelnemen aan exclusieve evenementen en rally’s,
 • racen met oldtimers
 • en genieten van talloze andere exclusieve voordelen.
 • Classics.

  Eigenaars van Volkswagen oldtimers zijn eerst en vooral gepassioneerd door het merk. De Belgian VW Classics club is voor hun opgericht! Bijeenkomsten tussen eigenaars van oude auto’s, exclusieve prijzen voor rally’s inschrijving, hulp bij het onderhouden van uw oldtimer,…

 • 25 uur VW Fun Cup.

  Sinds 1997 verenigt de VW Fun Cup beginnende, ervaren en doorwinterde piloten rond één gemeenschappelijk doel: fun! Beleef deze wedstrijd samen met uw vrienden, in een gezellige sfeer en met een echte wedstrijdwagen in de vorm van de iconische Kever. Een strakke succesformule! De 25 Uur VW Fun Cup brengt meer dan honderd wagens samen op het circuit van Spa-Francorchamps met een evenement dat een perfecte combinatie vormt van autosport en familiesfeer. Een spektakel om niet te missen!

 • Uitstappen.

  De Belgian VW Club biedt zijn leden ook de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve activiteiten die de banden met het merk verstevigen. Een bezoek aan de fabriek, het bijwonen van een wedstrijd, VIP-toegang, ontmoetingen met piloten … en dat alles gecombineerd met toeristische ontdekkingen. Een waardevolle troef voor iedereen die het merk en de autosport een warm hart toedraagt!

  Belgian VW Club

Info.