Technologie 6.1

Precies de juiste. Voor stad en strand.

Mogelijkheden zover het oog reikt. Al meteen in de cockpit zit het vol nieuwe ideeën die uw reis naar mooie oorden en uw verblijf buiten de gebaande baden tot een onvervalst avontuur maken. U kunt onder meer uw hart ophalen aan een Digital Cockpit met hoge resolutie, multimedia- en infotainmentsystemen van de nieuwste generatie en ultramoderne verbindingsmogelijkheden met Volkswagen We Connect.

 

Eén hand aan het stuur, op het display is de kaart van een navigatiesysteem te zien.

Digital Cockpit

De California 6.1 is perfect voor een roadtrip langs de kust. Maar ook voor een shoppingtocht door de stadsjungle. Met zijn compacte afmetingen rijdt hij als een gewone personenauto. Dat maakt hem tot de ideale begeleider én entertainer: met de Digital Cockpit kunt u via het aanraakscherm van het infotainmentsysteem en via het multifunctionele lederen stuur de gepaste soundtrack voor uw vakantie oproepen. Intussen leidt het navigatiesysteem Discover Pro u naar uw volgende droombestemming.

 

Een bedieningspaneel met display in een dakhemel.

Camper-bedieningspaneel

Verschillende klimaatzones. Hobbelige straten. Onbekende locaties: wie op reis is, moet zich steeds weer aan nieuwe omstandigheden kunnen aanpassen. Gelukkig is er de California 6.1 om u daarbij te helpen. Met het Camper-bedieningspaneel beschikt u voortaan over een centrale digitale unit waarmee u tal van functies gemakkelijk kunt bedienen. De menu’s zijn intuïtief opgebouwd en te selecteren via het touchscreen. Daarnaast kunnen de ingebouwde toestellen via de draaiknop worden ingeschakeld.

 

Het logo van Volkswagen We Connect.

Volkswagen We Connect

De California 6.1 is met de innovatieve online functies van We Connect verbonden alsook met de jongste generatie van het ‘modulaire infotainmentplatform’. Optioneel bent u of zijn uw medewerkers tijdens de rit online. Met We Connect ontvangt u berichten die elke rit nog comfortabeler en veiliger maken. Voor realtimeverkeersinformatie of de online gebiedswaarschuwing: uw California 6.1 is optimaal verbonden.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.