Your browser is outdated!

For the best user experience, please update your browser.
Technologie 6.1

Alles in één oogopslag

Slimmer onderweg: dankzij We Connect beschikt u steevast over alle informatie die u nodig hebt – voor uw werk maar ook privé. Met het instrumentendisplay Premium houdt u alles steeds in het oog. En het navigatiesysteem Discover Media leidt u veilig naar uw bestemming.

Instrumentendisplay Premium

Een snelheidsmeter in vooraanzicht.

In de herziene cockpit hebt u alles in het oog. Naast de twee ronde instrumenten voor snelheid en toerental biedt het optionele digitale display van de multifunctionele boordcomputer belangrijke informatie over het gereden traject, de rijtijd en verbruiksgegevens. In de multifunctionele weergave is eveneens een vermoeidheidsdetectie inbegrepen. Zodra de vermoeidheidsdetectie bij de bestuurder een afwijkend stuurgedrag waarneemt, kan het de bestuurder via visuele en akoestische signalen aanzetten om een pauze in te lassen.

Navigatiesysteem Discover Media

De informatie van een navigatiesysteem.

Wie zich van de ene afspraak naar de andere moet haasten, heeft geen tijd voor omwegen. Met het navigatiesysteem Discover Media komt u zonder omwegen op uw bestemming aan, terwijl u bovendien geniet van uw favoriete muziek. In perfecte geluidskwaliteit uiteraard.

  • 20,3 cm (8 duim) groot kleurenaanraakscherm incl. nabijheidssensor 
  • 4 x 20 watt vermogen en vier luidsprekers 
  • hybride navigatie, tal van verschillende kaartenopties en gratis online updates 
  • 32 Gb mediageheugen 
  • twee externe USB-poorten en een Bluetooth-verbinding 
  • hybride spraakbediening en internetradio 
  • ondersteunt wireless App-Connect, We Connect en We Connect Plus

Volkswagen We Connect

Het logo van Volkswagen We Connect.

De Transporter 6.1 is met de innovatieve online functies van We Connect verbonden alsook met de jongste generatie van het modulaire infotainmentplatform. Optioneel bent u of zijn uw medewerkers tijdens de rit online. Met We Connect ontvangt u berichten die elke rit nog comfortabeler en veiliger maken. Voor realtime verkeersinformatie of de online gebiedswaarschuwing: uw Transporter 6.1 is tiptop verbonden.

© Volkswagen 2019