Ontdek de huidige Volkswagen bedrijfsvoertuigen aanbiedingen1

Caddy Cargo
Business

Caddy Cargo
Business

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: voor uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht.

Huidige aanbiedingen

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 20.940 Excl. BTW2
 • € 1.200 Excl. BTW korting3
 • GRATIS Business uitrusting ter waarde van € 1.620 Excl. BTW4
 • 5 jaar garantie5

Configureer nu de Caddy CargoOpens an external link

Ontdek de huidige aanbieding in detailOpens an external link

Transporter 6.1

Transporter 6.1

Ruim 70 jaar geleden was hij de oplossing voor transportuitdagingen.

Huidige aanbiedingen op stockvoertuigen

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 32.772 Excl. BTW2
 • € 750 Excl. BTW korting3
 • € 500 Excl. BTW korting op "Sound and Cool" pack6
 • 5 jaar garantie5

Ontdek nu de Transporter 6.1Opens an external link

Transporter 6.1 stockOpens an external link

Crafter

Crafter

De Crafter maakt helpt u vooruit in uw dagdagelijkse taken met de beste laadcapaciteit en de hoogste veiligheid in zijn klasse.

Huidige aanbiedingen

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 36.561 Excl. BTW2
 • € 5.000 Excl. BTW korting3
 • € 500 Excl. BTW korting op "Sound and Cool" pack6
 • 5 jaar garantie5

Configureer nu de CrafterOpens an external link

Ontdek de huidige aanbieding in detailOpens an external link

Nieuwe Amarok

Nieuwe Amarok

De nieuwe Amarok werd compleet nieuw ontwikkeld. Met zijn moderne techniek en het nieuw ontworpen design combineert hij de gewende robuustheid met nieuw comfort uit het premiumsegment. Zijn veelzijdigheid maakt hem bijzonder

Huidige aanbiedingen

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 46.296 Excl. BTW2
 • € 750 Excl. BTW korting3
 • Voorwaardelijke overnamepremie van € 2.000 Excl. BTW7
 • 5 jaar garantie5

Configureer nu de nieuwe AmarokOpens an external link

Nieuwe
ID. Buzz Cargo

Nieuwe
ID. Buzz Cargo

Met de innovatieve ID. Buzz Cargo zetten we de volgende generatie van zakelijke mobiliteit in gang. De nieuwe ID. Buzz Cargo lijkt visueel erg op het eerste busje en is Volkswagens eerste 100% elektrisch ontworpen bestelwagen.

Huidige aanbiedingen

 • Nettoprijs zonder opties vanaf € 49.125 Excl. BTW2
 • 5 jaar garantie5
 • € 750 Excl. BTW korting3

Configureer nu de nieuwe ID. Buzz CargoOpens an external link

Van Centers: vertrouwen aan boord

Vertrouwen? Dat verdien je door expertise.
Dat is onze mening bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.
Daarom is er in onze Van Centers, ondanks het grote laadvermogen waarmee we uitpakken, geen plaats voor zever in pakjes. Wat u wél in overvloed kan krijgen, is advies op maat, van onze gecertificeerde experten.

Wat is Financiële Renting8

Met Financiële Renting is de huurprijs van uw Volkswagen aftrekbaar en wordt deze opgenomen als bedrijfskost in uw resultatenrekening, zo kunt u de investeringscapaciteit van uw bedrijf behouden. Aan het einde van het contract kunt u uw wagen overkopen door de aankoopoptie te betalen die vooraf is vastgesteld en varieert tussen 16% en 20% van de catalogusprijs. Geniet van een brede waaier van diensten op maat voor een maximaal comfort.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig?5

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Caddy Cargo, de Transporter 6.1, de Crafter, de nieuwe Amarok en de ID. Buzz Cargo. Ja, met Volkswagen Bedrijfswagens is één ding zeker: vertrouwen is aan boord.

Gepersonaliseerde offerte

Ontvang gratis een gepersonaliseerde offerte voor uw Volkswagen bedrijfsvoertuig. Onze adviseurs bieden u:

•De beste offerte, rekening houdend met de geldende promoties

•Financiële oplossingen op maat

•Uitleg over alle mogelijke configuraties

Newsletter

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van Volkswagen bedrijfsvoertuigen!

Disclaimer van Volkswagen

1.
De aanbiedingen zijn geldig voor professionelen bij aankoop van een nieuw Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 31/10/2023 tot en met 11/12/2023, bij de deelnemende erkende Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-verdelers in België.
2.
Nettoprijs zonder optie vanaf: de prijs van het vermelde voertuig zonder bijkomende optie na aftrek van de aan voorwaarden onderworpen vermelde premies.
3.
De korting: de handelskorting geldig voor professionals bij de aankoop van het vermelde nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 31/10/2023 tot en met 11/12/2023, bij de deelnemende erkende Volkswagen Commercial Vehicles concessiehouders in België. Het nieuwe voertuig moet geleverd en ingeschreven zijn vóór 31/12/2024. Aanbiedingen niet geldig voor klanten met een fleetconventie. Korting uitsluitend beschikbaar op een geselecteerd aantal voertuigen. Vraag er nu naar bij uw Volkswagen bedrijfsvoertuigen consessiehouder.
4.
De Business uitrusting ter waarde van €1.620 ex. BTW wordt u aangeboden bij de aankoop van uw nieuwe Volkswagen Caddy Cargo tijdens de periode van 31/10/2023 tot en met 11/12/2023.
5.
Actie Extended Warranty 2 jaar (wettelijke garantie) + 3 jaar 120.000 km of weCare voordeel. Deze actie is geldig voor elke particuliere klant, Business Customer, fleet conventie FA, FB, FC of FD dewelke zijn voertuig aankoopt in eigen naam van 31/10/2023 tot en met 11/12/2023. Het voordeel van deze garantieverlenging kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare contract. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract of WeCare contract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. weCare is een product van D'Ieteren Automotive S.A./N.V., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993, FSMA 047196cA. Raadpleeg op www.vdfin.be de algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie.
6.
Geniet van 31/10/2023 tot en met 11/12/2023 van een voordelige korting bij de aankoop van een Sound & Cool pack voor uw nieuw Volkswagen Crafter of nieuwe Volkswagen Transporter.
7.
De overnamepremie is onderworpen aan voorwaarden. De gecommuniceerde voorwaardelijke overnamepremie zal aan de overnamewaarde van uw huidige pick-up toegevoegd worden. Het overgenomen pick-up voertuig moet volledig zijn en minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min € 500 excl. btw zijn. Er kan slechts één voorwaardelijke overnamepremie toegekend worden per aankoop.
8.
Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting en Financiële Leasing zijn producten die afgesloten zijn bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe  RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058) en onder-agent van Allia Insurance Brokers NV (FSMA 11420A).